Vacature: Productiemedewerker Dierenvoeding

 • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Ter Apelkanaal
 • Opleidingsniveau Havo

Over de functie

Wil jij werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Als Productiemedewerker Dierenvoeding in de omgeving van Stadskanaal ben jij o.a. verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van machines en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Een baan voor de toekomst, want bij wederzijds goed bevallen word je op termijn door het bedrijf overgenomen. Wil jij ook zekerheid?

Jouw nieuwe werkgever maakt en verpakt droog honden- en kattenvoer. De producten worden door heel Nederland verkocht, dus ook bij de dierenspeciaalzaak bij jou om de hoek! Het team bestaat uit gemotiveerde en collegiale werknemers waar veel ruimte is voor gezelligheid, maar waar ook hard gewerkt wordt. Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die zich voor langere tijd wil binden aan het bedrijf. Ze vinden het belangrijk dat je bereid bent diverse werkzaamheden aan wilt pakken en dat je het werk ziet liggen. Je bent leergierig en wilt graag alles goed doen. De voorkeur gaat uit naar iemand die affiniteit heeft met het bedienen van machines en wellicht daar ook al enige ervaring in heeft. Omdat je de producten moet kunnen verplaatsen met een heftruck is het een vereiste dat je hier ervaring mee hebt.

In eerste instantie kom je te werken om de dagdienst, maar het kan zijn dat je in de toekomst in een 2-ploegendienst gaat werken. De dagdienst is van 06:00 uur tot 14:30 uur. Vanwege de aanvangstijd is het belangrijk dat je over eigen vervoer beschikt.

Wat je verder nog moet weten. Op 12 oktober vinden de sollicitatierondes plaats. Kom je door de sollicitatie, dan ga je een halve dag meelopen. Wanneer alle partijen akkoord gaan, dan kun je medio december/januari starten bij dit leuke bedrijf!

Functie-eisen

 • in het bezit van een heftruckcertificaat
 • ervaring in een productieomgeving
 • fysiek in orde
 • in bezit van een VAPRO A of B of bereid deze te halen
 • eigen initiatief
 • de wil om iets te leren
 • goede beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een expert op het gebied van smakelijkheid van dierenvoeding. In samenwerking met fabrikanten van verschillende dierenvoedingen willen ze dit verbeteren qua smaak in verschillende soorten voedingen. In een hecht team met vriendelijke medewerkers ga jij je snel thuisvoelen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou de mogelijkheid om je voor langere tijd te binden aan deze opdrachtgever. Bij wederzijds goed bevallen behoort een overname door het bedrijf tot de mogelijkheden. De opdrachtgever hanteert de cao Graan | Diervoederindustrie. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring ontvang je een bruto uurloon dat ligt tussen de € 13,21 en € 17,-. Je bouwt direct pensioen en vakantiegeld op. Abiant en de opdrachtgever voorzien jou van werkschoenen en kleding. Hebben we jou aandacht getrokken? Of wil je toch nog wat meer weten? Bel ons gerust. De medewerkers van Abiant Stadskanaal staan je graag te woord. Ze zijn bereikbaar op het nummer 0599 65 18 08. Wil je direct solliciteren op de vacature "productiemedewerker dierenvoeding"? Heel graag! We ontvangen jouw sollicitatie graag voor 30 september a.s.

Deel deze vacature via