Vacature: Leerling hovenier

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Als leerling hovenier ga jij alles leren over het onderhoud van tuinen. Jij gaat naar de klanten thuis en zorgt ervoor dat de tuinen er weer piekfijn uit zien. Werk jij graag buiten? Dan kan deze functie van leerling hovenier zeker iets voor jou zijn!

Jouw dag als leerling hovenier bestaat uit het verwijderen en bestrijden van onkruid, het snoeien van bomen, struiken en andere planten, evenals het onderhouden van gazons en vijvers en het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden zoals bladruimen. Jouw nieuwe werkgever controleert de werkzaamheden en besteedt aandacht aan details die anderen misschien over het hoofd zouden zien. Dit bied je de mogelijkheid om te leren van de beste in het vakgebied, wat verklaart waarom deze werkgever een begrip is in het groen in Groningen.

Als je geïnteresseerd bent in deze uitdaging, ontvangen wij graag jouw reactie. Het werken in de buitenlucht kan verfrissend en uitdagend zijn, en het onderhoud van tuinen en groen kan de perfecte baan zijn voor mensen die van de natuur houden en graag met hun handen werken. Ben jij enthousiast om buiten te gaan werken? Reageer dan nu direct! 

Functie-eisen

  • In bezit van een geldig B-rijbewijs

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is erg vakkundig heeft passie voor zijn werk en wil zijn ervaringen graag aan jou overbrengen. Inmiddels werkt hij al 16 jaar zelfstandig en heeft daarom een mooie klantenkring opgebouwd. Versterking in het huidige team van twee hoveniers is daarom zeker gewenst. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie als leerling hovenier, waar je kunt rekenen op persoonlijke begeleiding en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Full- of parttime werken is bespreekbaar. Je ontvangt een prima salaris gebaseerd op jou leeftijd en ervaring tussen € 11,75 en € 13,50 bruto per uur. Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Leerling hovenier  solliciteer dan direct, of uiterlijk vóór 23 september 2023. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840.

Deel deze vacature via