Vacature: Machinist gazonmaaier

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij momenteel op zoek naar een nieuwe teamlid om maaiwerkzaamheden uit te voeren met een kooi- en/of cirkelmaaier.

In deze rol zal je werkzaam zijn op diverse locaties, variërend van gemeentelijke terreinen tot bedrijfsterreinen en particuliere tuinen. Samen met je collega-hoveniers en groenvoorzieners geniet je dagelijks van het buitenwerk. Naast je maaiwerkzaamheden ga je als machinist ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van klein onderhoud aan de machines. 

Het bezit van een rijbewijs BE is van essentieel belang, aangezien je met een aanhanger zult rijden.

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs BE en VCA certificaat (of bereid deze te halen via Abiant)

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is de groene aannemer die bekend staat om zijn hoogwaardige kennis en gedreven vakmensen. Daarnaast beschikken ze over een modern machinepark voor specialistisch werk. Waar zij komen, voegen ze waarde toe aan groen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan aan voor langere termijn. Het salaris is conform CAO Hoveniers en ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur. Ben jij de Machinist Gazonmaaier waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 24 september 2023. 

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau Abiant Groningen via het telefoonnummer 050-549 2840. Tot snel! 

Deel deze vacature via