Vacature: Winkelmedewerker versafdeling

  • Salaris Tussen € 5,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Westerbork
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij een enthousiaste levensgenieter met een passie voor versheid en lekker eten? Wil jij deel uitmaken van een bruisende supermarkt en klanten helpen bij het vinden van de beste verse producten? Dan is de functie van Supermarkt Medewerker op onze Verse Afdeling perfect voor jou!

Als Supermarkt Medewerker op de Verse Afdeling speel je een essentiële rol in het bieden van een geweldige winkelervaring aan de klanten. De Verse Afdeling is de plek waar heerlijke smaken samenkomen en waar klanten worden geïnspireerd om culinaire creaties te maken. Onze opdrachtgever, een supermarkt in de omgeving van Westerbork, is op zoek naar een energiek en vriendelijk persoon om het team op zaterdag te versterken. 

Dus zoek jij een leuke bijbaan voor de zaterdag, lees dan snel verder! Als winkelmedewerker versafdeling ben jij het stralende middelpunt van de culinaire beleving. Je begint 's morgens tussen 7.00 en 8.00 uur en zorgt ervoor dat de verse producten worden bereid en klaar liggen om de klant te verleiden deze te kopen. Van kleurrijke salades, heerlijke verse broodjes, pizza's en verleidelijke tapas. Jouw oog voor detail maakt de versafdeling een nette en uitnodigende afdeling, waar klanten graag vertoeven en zich thuis voelen. Klantvriendelijkheid is voor jou vanzelfsprekend. Je staat altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven en de klant een glimlach te bezorgen. We zoeken voornamelijk iemand voor de zaterdag en eventueel zondag. Overige dagen zijn bespreekbaar.

Functie-eisen

  • minimale leeftijd 15 jaar
  • beschikbaar op zaterdag en eventueel op zondag
  • een flinke dosis energie en enthousiasme. Jouw vrolijke persoonlijkheid brengt een positieve sfeer op de werkvloer en bij onze klanten
  • een teamspeler die ook prima zelfstandig kan werken. 
  • betrouwbaar en kunt goed omgaan met verantwoordelijkheid.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote supermarkt in de omgeving van Westerbork met een uitgebreide versafdeling.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan die goed te combineren is met een studie of een andere parttime functie. De hoogte van jouw uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd. Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 5,90 en € 14,70. Ben jij 21 jaar of ouder, dan ontvang je een bruto uurloon van € 14,70 per uur. 

 Als je wilt werken in een stimulerende omgeving en je enthousiasme voor verse producten wilt delen, dan kijken we uit naar jouw sollicitatie!  Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature winkelmedewerker versafdeling? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Lisa.

Deel deze vacature via