Vacature: Allround medewerker melkveehouderij

  • Salaris Tussen € 9,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwoHboWo

Over de functie

Ben jij de melker die doordeweeks en/of in het weekend beschikbaar is om diverse melkbeurten op te pakken? Dan komen wij graag met jou in contact!

We zijn voor diverse melkveehouderijen in Zuid-Oost Groningen op zoek naar enthousiaste melkers die doordeweeks en/of in het weekend beschikbaar zijn om een aantal melkbeurten op zich te nemen. Ook wanneer jij nog niet zoveel ervaring hebt, maar wel beschikbaar bent, dan komen ook ook graag met jou in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Functie-eisen

Onze ideale kandidaat heeft bij voorkeur veel ervaring. Heb je nog geen ervaring maar lijkt het je leuk om als melker aan de slag te gaan? Dan gaan wij op zoek naar een bedrijf waar je het allemaal kan gaan leren.

Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers in de regio Zuid-Oost Groningen zijn wij op zoek naar versterking!

Wat wij bieden

Je ontvangt een uurloon volgens de cao productiegerichte dierhouderij. Deze ligt tussen de € 10,86 en € 13,-. Ben je nog geen 21 jaar? Dan krijg je een bruto uurloon dat hoort bij je leeftijd. Ook krijg je een reiskostenvergoeding conform deze cao.

Ben jij onze nieuwe melker? Dan komen wij graag uiterlijk 8 oktober met je in contact om jouw mogelijkheden te bespreken. Heb je nog vragen over deze vacature 'melker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15  

Deel deze vacature via