Vacature: Riool servicemonteur

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Heb jij een passie voor het oplossen van uitdagende rioolproblemen. Wil jij werken bij een professioneel bedrijf met een informele werksfeer en waar je mogelijkheden hebt tot doorgroeien? Dan hebben wij een leuke vacature!

We zijn op zoek naar een servicemonteur die dagelijks verantwoordelijk is voor de uitvoering van werkzaamheden aan rioleringssystemen. Deze werkzaamheden bestaan onder andere uit onderhoud, inspectie en reparatie. Wanneer er verstoppingen, lekkages, breuken of andere riool gerelateerde problemen ontstaan dan kom jij in actie. Met behulp van geavanceerde apparatuur en jouw technische expertise lokaliseer je de oorzaak van het probleem en zorg jij voor een vakkundige en duurzame oplossing.

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • bij voorkeur ben je in het bezit van VCA of bereid om deze op korte termijn te halen

Over het bedrijf

Je komt te werken in een professioneel bedrijf met een informele werksfeer met doorgroei mogelijkheden. Het bedrijf is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar is voor calamiteiten op het gebied van riolering. In grote lijnen zal jou werkdag van 08.00 uur tot 17.00 uur zijn met uitzondering van af en toe een bereikbaarheidsdienst waarin je paraat staat bij calamiteiten.

Wat wij bieden

Je ontvangt een salaris conform de cao metaal en techniek. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring ontvang je een bruto salaris tussen de € 14,00 en de € 16,00 per uur.

Ben jij onze nieuwe Service monteur riolering? Dan komen wij graag met jou in contact maar solliciteer voor 8 oktober. Heb je nog vragen over deze vacature 'riool servicemonteur'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via