Vacature: Trekker chauffeurs

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

We zijn met spoed op zoek naar trekkerchauffeurs die per direct inzetbaar zijn. Ben jij behendig met de trekker en kun jij overweg met grote machines? Dan komen wij graag met jou in gesprek!

As trekker chauffeur ga jij voor diverse akkerbouwers en loonbedrijven uit de omgeving werken. Zo zoeken wij chauffeurs ter ondersteuning in de oogst, met een trekker dumper of op de trekker met een watertank. Mocht je als trekker chauffeur in de oogst aan de slag gaan dan weet je dat je lange dagen maakt en afhankelijk bent van weersomstandigheden.

Functie-eisen

  • T - Rijbewijs
  • VCA - certificaat (of bereid deze te halen)
  • Ervaring met het besturen van trekkers

Over het bedrijf

Wij zoeken voor verschillende opdrachtgevers in de omgeving Gemeente Eemsdelta en Gemeente Hogeland.

Wat wij bieden

Voor de functie trekker chauffeurs zoeken wij zowel parttime als fulltime medewerkers. Wij helpen jou graag met het vinden van een geschikte plek. Jouw loon is conform cao en ligt tussen de €10,- en €14,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Zie jij het werk op de trekker wel zitten? Reageer dan direct op deze vacature, maar uiterlijk voor 8 oktober! Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers van het uitzendbureau in Scheemda. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 0597 59 11 15, of loop gerust even binnen op de vestiging! 

Deel deze vacature via