Vacature: Bouwkundig reiniger mbv Tuckerpool

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben je op zoek naar een nieuwe of andere leuke en afwisselende functie? Word bouwkundig reiniger voor onze opdrachtgever uit Joure!

Als bouwkundig reiniger ben je, in een team van 2 of 4 personen, verantwoordelijk voor het reinigen van gebouwen door middel van hoge druk en/of Tuckerpool. Denk daarbij aan beglazing en houtwerk en/of kunststof. Dit veelal ter voorbereiding op schilderwerk of oplevering van een project. Je komt daarbij op veel verschillende plaatsen in voornamelijk het noordelijke deel van Nederland.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring is een pre
  • leergierig
  • geen last van hoogtevrees
  • geldig Vca-certificaat of bereid deze te halen
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in Joure, is sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheid zich door de kernwaarden 'vakkundig, betrouwbaar en teamwork'. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime dienstverband waarbij een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. De eerste 8 maanden ben je via Abiant werkzaam bij onze opdrachtgever. Tijdens deze periode volg je een intern opleidingstraject waardoor je (indien nodig) voor onze opdrachtgever op meerdere vakgebieden inzetbaar bent. Ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is begeleiding mogelijk. Bij wederzijds goed bevallen treedt je na 8 maanden in dienst bij onze opdrachtgever.

Jouw salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak, jouw ervaring en leeftijd (ivm jeugdschalen). Denk daarbij aan een salaris tussen € 12,75 en € 16,64 bruto per uur (volwassen-loon). Daarnaast ontvang je bij start van je werkzaamheden de benodigde pbm's en een persoonlijk kledingpakket.

Kom jij het team van onze opdrachtgever versterken? Solliciteer dan uiterlijk 4 oktober aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "bouwkundig reiniger mbv Tuckerpool" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via telefoonnummer 0513 22 70 00. Wij staan je graag te woord.

Deel deze vacature via