Vacature: Assistent timmerman

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Haren
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Als assistent timmerman werk je samen met ervaren vakkrachten aan verschillende projecten, zoals nieuwbouw, renovaties en onderhoudswerkzaamheden. Ben jij de assistent timmerman die wij zoeken? Klik dan nu snel verder! 

Je gaat meewerken aan verschillende projecten, zoals nieuwbouw, renovatie en onderhoudswerkzaamheden. Als assistent timmerman ben je daarom onmisbaar voor het team van ervaren vakkrachten. 

Wij zijn op zoek naar een aanpakker die het werken in de bouw en het timmermansvak wel ziet zitten. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Nieuwbouw, renovatie of restauratie? 

Jouw taken zijn:  

  • Het zagen en snijden van houten planken en balken;
  • Uitvoeren van afwerkingswerkzaamheden voor de plinten en deurlijsten;
  • Het bouwen en installeren van kozijnen en deuren onder toezicht van de ervaren vakkrachten.

Belangrijk voor deze vacature is dat je gemotiveerd bent. Heb jij er al zin in? Reageer dan nu direct! 

Functie-eisen

  • Je bent gemotiveerd om te leren 
  • Bereid om fysiek werk te verrichten en lange dagen te maken
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken

Over het bedrijf

Het bedrijf is werkzaam binnen verschillende takken van de bouw. Zowel nieuwbouw, verbouw, restauratie en renovatie behoren tot de mogelijke werkplekken. Dit betekent dat jouw nieuwe werkgever niet alleen bouwplannen uitvoert, maar ook bedenkt en zelf durft te investeren in projecten. Alles onder één dak biedt niet alleen veel voordelen voor de opdrachtgevers, maar is ook interessant voor de medewerkers. Als je hier werkt krijg je de mogelijkheid om je kennis te verbreden. Je bent niet alleen bezig met je eigen vakgebied, maar werkt altijd nauw samen met collega’s van andere werkplekken. 

Wat wij bieden

Wij bieden je een leerzame en uitdagende baan in de bouwsector. Je komt te werken in een professionele werkomgeving met ervaren vakkrachten. Jouw nieuwe werkgever biedt mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf. Je ontvangt een marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden. Conform CAO Bouw zal je worden ingeschaald met een brutouurloon tussen de € 12,- en € 15,- afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij gemotiveerd om te leren en jezelf te ontwikkelen tot Assistent timmerman? Stuur dan jouw reactie vóór 22 september naar ons op en wie weet werk jij binnenkort aan mooie projecten in de bouwsector! 

Vragen? Bel naar onze Abiant vestiging in Groningen op het telefoonnummer 050- 549 2840.

Deel deze vacature via