Vacature: Avondmelker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 3 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Geniet jij van het boerenleven? Houd jij van koeien en ben je op zoek naar een bijbaan? In de omgeving van Dwingeloo zoeken wij een avondmelker op maandag-, en dinsdagavond.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een avondmelker in de regio Dwingeloo. Als avondmelker ben je verantwoordelijk voor de melkbeurten op maandag-, en dinsdagavond van ongeveer 17.30 uur tot 20.15 uur. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het melken van ongeveer 300 koeien. Je bent betrokken bij het aansluiten en afnemen van de melkapparatuur, het schoonmaken van de melkstal en het waarborgen van de gezondheid van de dieren. Het melken van de koeien gebeurt in een moderne melkcarrousel.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als melker
  • beschikbaar op maandag,- en dinsdagavond
  • fysieke fitheid, aangezien het werk soms lichamelijk zwaar kan zijn.
  • verantwoordelijk en betrouwbaar, zodat wij op jou kunnen rekenen voor de avondmelking. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een melkveebedrijf in Dwingeloo met maar liefst 300 koeien. Deze koeien worden gemolken in een melkcarrousel. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een flexibele bijbaan waar je op de maandag-, en dinsdagavond kunt werken en de rest van de week vrij hebt voor andere activiteiten. Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om zelfstandig de koeien te melken. Je wordt beloond conform de cao dierhouderij productiegericht. Afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring als melker ontvang je een bruto uurloon tussen de € 12,60 en € 14,- bruto per uur. 

Ben jij enthousiast, gemotiveerd en op zoek naar een avontuurlijke bijbaan als avondmelker? Solliciteer dan nu en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort als een waardevol lid van ons team! Heb je nog vragen of wil je graag wat meer informatie over de vacature 'avondmelker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Arnold of Lisa.

Deel deze vacature via