Vacature: Elektromonteur bronbemaling

  • Salaris Tussen € 15,- en € 19,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben je communicatief sterk, gaat geen uitdaging uit de weg en voelt je thuis in de elektrotechniek? Wellicht ben jij dan de elektromonteur die we zoeken!

Jij voelt je helemaal thuis in de elektrotechniek. Je bent communicatief sterk, gaat geen uitdaging uit de weg en regelt zaken die nodig zijn. Herken jij jezelf hierin? Wellicht ben jij de elektromonteur die we zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar een leergierige elektromonteur. In deze functie ben je veel in contact met de werkvoorbereiding en de uitvoerders. Je controleert dagelijks jouw lopende projecten en ben je bezig met het onderhouden en keuren van elektrisch materieel en gereedschappen. Daarnaast installeer en ontwerp je PLC gestuurd materieel en monitoringsinstallaties.

Functie-eisen

  • afgeronde opleiding MBO elektro (of nog bezig)
  • ervaring op gebied van elektro is gewenst, mocht je deze ervaring niet hebben, zullen we je verder begeleiden en opleiden
  • affiniteit met bronbemaling

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een erkende bouwonderneming met een ruime ervaring in de infra en de civiele techniek. De opdrachtgever is onderdeel van een groep nauw samenwerkende bedrijven. Doordat elk onderdeel zijn eigen expertise in huis heeft stelt het ons in staat optimaal de markt te kunnen bedienen. De opdrachtgever is verantwoordelijk voor de bronbemaling wat inhoud dat met eigen materiaal en personeel er diverse grondwaterproblemen worden opgelost. Je bent daadkrachtig, oplossingsgericht en zelfstandig en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Samen met collega's ga je aan de slag om de monitorings-systemen beter te maken. Je kan omgaan met kritiek en weet jou collega's te motiveren. Je bent proactief, milieu- en kostenbewust. Daarnaast ben je flexibel, dus meedraaien in het schema van de storingsdienst mag dus geen probleem zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere termijn. Goede arbeidsvoorwaarden en een salaris conform CAO Bouw en Infra tussen de € 15,- en € 19,- bruto per uur. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om bedrijfstrainingen en/of opleidingen te volgen en daarmee investeren we in jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben jij de elektromonteur die wij zoeken? Reageer dan snel! Heb je vragen over de vacature "elektromonteur bronbemaling"? Neem dan gerust contact op met ons via 0591 70 11 01.

Deel deze vacature via