Vacature: Allround Horecamedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Haren Gn
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een enthousiaste en klantgerichte persoonlijkheid die van het bereiden van koffie en luxe belegde broodjes een feestje maakt? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

In het bakkerscafé assisteer je de gasten bij het bestellen van eten en drinken. Je bereid luxe broodjes en lekkere drankjes met zorg, en serveert alles op een efficiënte en vriendelijke wijze. Bovendien draag je bij aan de netheid en hygiëne van het bakkerscafé door tafels schoon te maken, vuilnisbakken te legen en de vloer te vegen. Het bakkerscafé is een heerlijke plek waar gasten kunnen ontspannen en gezellig kunnen bijpraten.

De werktijden vallen doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.00 uur, en op zaterdag tussen 8.00 uur en 17.00 uur. We zoeken iemand die minimaal 24 uur per week beschikbaar is en flexibel kan werken volgens een variabel rooster.

Functie-eisen

  • Werkervaring in de horeca
  • Wisselend inzetbaar (maandag t/m zaterdag), rooster in overleg
  • Klantvriendelijk en servicegericht 
  • Beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever staat voor exclusiviteit, superieure kwaliteit en tastbare ambachtelijkheid. Zij willen er met het gehele team voor zorgen dat de klanten net zo kunnen genieten van de gebakken producten zoals zij dat zelf doen. Zij streven dan ook, iedere dag opnieuw, alleen naar het allerbeste. Het team bestaat inmiddels uit bijna 50 werknemers verspreid over de bakkerij en verschillende winkels.

Wat wij bieden

Wij bieden een salaris tussen de € 11,75 en € 13,00 per uur conform Bakkers cao. Ben jij of ken jij de Allround Horecamedewerker die wij zoeken? Solliciteer dan direct maar in ieder geval voor 6 oktober en wie weet ben jij binnenkort werkzaam in het bakkerscafé.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze vestiging Abiant Groningen via het telefoonnummer 050-549 2840.

Deel deze vacature via