Vacature: Keukenverkoper

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grou
  • Opleidingsniveau VmboMavoMboHboHavoVwoWo

Over de functie

Ben jij van nature een verkooptalent, gedreven en vol passie om de mooiste keukens te verkopen? Ben jij daarnaast op zoek naar een nieuwe uitdaging in een klein team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in omgeving Grou zijn wij op zoek naar een enthousiaste keukenverkoper.

Als keukenverkoper is het van belang dat jij sociaal en representatief bent. Jij ontvangt de klanten in de winkel en laat ze rustig hun gang gaan in hun zoektocht naar een nieuwe keuken. Er wordt gewerkt met het motto 'niks moet, alles mag', het is dan ook van belang dat jij de klanten niet opdringt iets te kopen maar echt kijkt naar hun wensen en behoeften. Wanneer een klant een keuken heeft gekocht en deze is door jouw collega's geïnstalleerd ga jij langs voor de after sales, jij zorgt er dat de klant op zijn gemak is en dat alles tijdens het proces goed is verlopen.

Je gaat fulltime aan de slag van maandag tot en met vrijdag van 08:00-16:30/17:00 uur. Omdat de winkel van maandag tot en met zaterdag open is wordt er wel van jou gevraagd dat je in ieder geval om de week op zaterdag werkt. Mocht je nou liever parttime werken dan is dit in overleg ook mogelijk.

Functie-eisen

  • Woonachtig in omgeving Grou;
  • Representatief en sociaal vaardig;

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al meer dan 20 jaar actief in de keuken branche en is gevestigd op een opvallende locatie in omgeving Grou. Ze zitten in een modern pand met een schitterende showroom. Je komt te werken in een team met 7 werknemers en samen zorgen jullie ervoor dat het proces van het verkopen tot het plaatsen van de keukens soepel verloopt. Er heerst een informele sfeer en er wordt gewerkt onder het motto 'niks moet, alles mag'. 

Wat wij bieden

Als keukenverkoper kun je per direct en fulltime aan de slag. Jij werkt van maandag tot en met vrijdag en om de week op zaterdag van 09:00-16:30/17:00 uur. Abiant biedt jou een salaris tussen de €13,00 en €17,00 bruto per uur op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ga jij binnenkort aan de slag als bij onze opdrachtgever als keukenverkoper? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie graag voor 11 oktober. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via