Vacature: W-Monteur

  • Salaris Tussen € 2600,- en € 3900,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sappemeer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb je techniek in de vingers en wil je werken in een technische uitdagende omgeving, met afwisseling in je werk en meerdere doorgroei mogelijkheden? Bij onze klant is geen dag hetzelfde en ga je dagelijks met meer dan 70 collega's aan de slag in een professionele werkomgeving.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor jou om ingezet te worden binnen de technische dienst. Dit kan in het preventief onderhoud zijn, het verhelpen van storingen, het uitvoeren van onderhoud gedurende stops maar ook procesoptimalisaties of een combinatie van dit alles. Met andere woorden: een technisch uitdagende functie waar afwisseling een sleutelrol speelt. Of het nu gaat om pompen, hydrauliek, lagers, jij bent degene die het onderhoud uitvoert en de storingen oplost. Dit doe je volgens werkinstructie met ruimte voor eigen inzicht, in samenspraak met de werkvoorbereiding en je verwerkt de door jouw uitgevoerde werkzaamheden in ultimo. 

De klant heeft meerdere productielijnen met elk een eigen specialisme. Hier kom je van alles tegen, van hoog moderne machines, tot oudere installaties. Je werkt nauw samen met collega’s die al geruime tijd werkzaam zijn bij dit bedrijf en kijkt samen met de maintenance engineer naar potentiële verbetermogelijkheden om zo downtime te verminderen. Zo los je niet alleen het probleem op, maar ga je juist op zoek naar de achterliggende oorzaak. Het mooie is dat je hier zowel zelfstandig alsook in teamverband werkzaam bent. 

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding werktuigbouwkunde op mbo-4;
  • Kennis van het werken met, en plegen van onderhoud aan, werktuigbouwkundige installaties;
  • Je hebt ervaring binnen een productieomgeving;
  • Je kunt goed communiceren;
  • Je hebt ervaring met het werken met een onderhoudsbeheersysteem.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bekende en toonaangevende specialist in haar branche. De producten die hier geproduceerd worden, kun je overal ter wereld terugvinden in talloze toepassingen. Er wordt een kwaliteitsproduct geproduceerd en dat is dan ook één van de reden dat deze organisatie al meer dan 100 jaar bestaat. De cultuur is laagdrempelig en gemoedelijk, er wordt uitstekend met elkaar samengewerkt en de mensen die hier werken hebben een nuchtere Groningse mentaliteit. Door investeringen in de organisatie, zorgt men ervoor dat dit bedrijf ook klaar is voor de toekomst. Daarnaast blijft de vraag naar het product dat hier geproduceerd wordt stijgen door de duurzame aard van wat er hier gemaakt wordt. De werknemers blijven vaak meerdere jaren werken door de prettige bedrijfscultuur, de goede arbeidsvoorwaarden en de vele mogelijkheden om zich verder te kunnen ontwikkelen.

Wat wij bieden

Wij bieden je een afwisselende, technische functie waarin veel ruimte is voor eigen initiatief. Je werkt in de dagdienst met een consignatie alle paar weken. Je ontvangt een goed salaris tussen de €2600,- en  €3900,- bruto per maand. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om binnen je functie opleidingen, cursussen en trainingen te volgen om zo in je eigen kennis en vaardigheden te investeren.

Ben jij de nieuwe mechanisch monteur die wij zoeken? Reageer dan op deze vacature voor 8 oktober. Heb je nog vragen over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met Abiant Scheemda op 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via