Vacature: Melker Stedum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 30 uur
  • Standplaats Westeremden
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een echte koeienliefhebber en lijkt het jou geweldig om als rechterhand van de melkveehouder aan de slag te gaan? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Dit melkveebedrijf in Stedum is op zoek naar een enthousiaste melker die het melken van de koeien op zich wil nemen.

Als melker ben je een essentieel onderdeel van het team. Tijdens de melkbeurten, die ongeveer 2,5 uur duren, werk je nauw samen met de melkveehouder. Samen melken jullie de koeien en houden jullie een scherp oog voor eventuele afwijkingen. Of het nu gaat om een kreupele koe die snel bekapt moet worden of vlokken in de melk die aandacht vereisen. Jij staat klaar om adequaat te handelen en het werk op te pakken of door te geven aan de juiste persoon.  

Functie-eisen

Jij past goed bij dit bedrijf wanneer jij het leuk vindt om koeien te melken en hier bij voorkeur al enige ervaring mee hebt. Ben je daarnaast 20 tot 30 uur per week beschikbaar? Dan zou dit melkveebedrijf in Stedum goed bij jou kunnen passen!

Over het bedrijf

Op dit melkveebedrijf worden dagelijks ongeveer 300 melkkoeien gemolken in een moderne melkput met beweegbare vloer. Melken doe je op dit bedrijf altijd met z'n tweeën.

Wat wij bieden

Op dit melkveebedrijf krijg je de kans om te werken met moderne apparatuur. Ze bieden een prettige werkomgeving waarin je samen de koeien optimaal verzorgt. Naast het melken van de koeien zijn er ook mogelijkheden om andere werkzaamheden op het bedrijf op te pakken, afhankelijk van jouw ervaring en interesses. 

Als melker kun je op dit bedrijf aan het werk voor 20 tot 30 uur per week. Wil je wel graag melken, maar net wat minder uren? Ook dat is bespreekbaar, geef vooral je wensen aan. Je ontvangt salaris conform cao tussen de € 11,- en € 16,- bruto per uur, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk loon. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op.

Ben jij klaar om jouw liefde voor koeien te combineren met een boeiende functie op ons moderne melkveebedrijf? Aarzel dan niet en solliciteer vandaag nog! Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'melker Stedum'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum, we vertellen je graag meer. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30 of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via