Vacature: Melker in opleiding

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij graag leren hoe je koeien moet melken en leer je het beste door gewoon te doen? Dan hebben wij de perfecte kans voor jou! Abiant biedt verschillende bedrijven aan die jou graag willen opleiden tot (zelfstandig) melker. Lees verder voor meer informatie!

Onze interne melkersopleiding stelt jou in staat om stap voor stap te leren melken op het bedrijf waar je aan de slag gaat. Met begeleiding van zowel de veehouder als de praktijkbegeleider van Abiant word je volledig ingewijd in het melkproces.

Als melker zul je diverse taken uitvoeren, waaronder het opdrijven van koeien naar de wachtruimte, het schoonmaken en strooien van de boxen, het gereedmaken van de melkstal, het melken van de koeien, en het nauwlettend signaleren van eventuele bijzonderheden. Na het melken zorg je ervoor dat de melkstal weer schoon en klaar is voor de volgende melkbeurt.

Grijp deze unieke kans om een waardevolle vaardigheid te leren en start jouw carrière als melker bij Abiant!

Functie-eisen

Om het opleidingstraject tot een succes te brengen is het belangrijk dat je aan deze eisen voldoet:

  • je hebt affiniteit met de sector melkveehouderij
  • je bent flexibel inzetbaar, ook in het weekend
  • je bent leergierig en communicatief vaardig
  • je bezit eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn veelal familiebedrijven en variëren van middelgrote tot grote bedrijven. Wanneer jij je aanmeldt bij Abiant kijken we samen met jou naar een geschikt bedrijf bij jou in de buurt!

Wat wij bieden

Als leerling melker kun je al vanaf ongeveer 4 uur per week aan het werk, dit kan oplopen tot 24 uur. Jouw bruto uurloon wordt vastgesteld op basis van jouw leeftijd, ervaring en de cao productiegerichte dierhouderij. Daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op naarmate je werkt.

Heb jij al ervaring als melker of elders in de veehouderij? Neem dan ook een kijkje bij onze andere vacatures of neem contact op als jouw ideale vacature er niet tussen staat.

Wil jij graag als leerling melker aan het werk, solliciteer dan voor 13 oktober! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30 of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via