Vacature: Isolatiemonteur Groningen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wij zoeken een monteur om isolatiemateriaal op een vakkundige en professionele wijze aan te brengen. Heb jij technisch inzicht, kan jij goed samenwerken en wil jij graag een steentje bijdragen in dit mooie vak? Dan is de functie als isolatiemonteur écht iets voor jou!

Tijdens het werk ben je bezig met het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden op locatie. Denk hierbij aan het op maat snijden en verlijmen van isolatiedekens. In samenwerking met een ervaren monteur worden de iets complexere werkzaamheden zoals het monteren van de prefab plaatmaterialen en andere afwerkingen uitgevoerd. Op deze manier krijg je de mogelijkheid te leren en je verder te ontwikkelen. Elke dag word jij weer opnieuw uitgedaagd om het isolatiemateriaal op een vakkundige en professionele wijze aan te brengen. Je werkt zowel binnen als buiten. 

Het werk van een isolatiemonteur vereist vaak een fysieke inspanning, zoals het tillen van isolatiemateriaal en het werken op hoogte. Daarnaast werk je volgens specifieke veiligheidsprocedures om schade en letsel te voorkomen. In het bezit zijn van een VCA certificaat is daarom een pré, maar dit certificaat is ook gemakkelijk te behalen via Abiant. 

Functie-eisen

  • In bezit van rijbewijs B
  • Je bent nauwkeurig en leergierig
  • Je bent niet bang om op hoogte te werken en krappe ruimtes vind je ook geen probleem

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is dé specialist in isolatiesystemen en afwerkingen. Niet zo gek dus dat ze op zoek zijn naar uitbreiding binnen het bedrijf. Het kleinschalige team bestaat uit ervaren monteurs die jou graag helpen. 

Wat wij bieden

Begin je net aan jouw carrière dan ben je van harte welkom, maar ook als je aan een verandering toe bent kunnen wij voldoende perspectieven bieden. Wij bieden je een goed salaris passend bij de functie en een werkweek van 32-40 uur. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring verdien je tussen de € 11,16 en € 13,- bruto per uur. 

Ben jij de nieuwe Isolatiemonteur die wij zoeken? Dan mag je reageren tot 6 oktober 2023 maar het liefst zien wij jouw reactie zo snel mogelijk tegemoet! Bij vragen mag je altijd bellen naar onze uitzendvestiging in Groningen 050-549 2840.

Deel deze vacature via