Vacature: Commercieel Medewerker Binnendienst Zonnepanelen

  • Salaris Tussen € 2400,- en € 3200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau MboHbo

Over de functie

We zijn per direct op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst die zich voornamelijk gaat bezighouden met telefonische acquisitie en het inplannen van afspraken voor adviseurs en installateurs! Ben jij commercieel ingesteld en weet jij klanten telefonisch op de juiste manier te overtuigen? Dan komen wij graag met jou in contact!

Als commercieel medewerker binnendienst speel jij een cruciale rol voor de buitendienstmedewerkers. Jij gaat leads nabellen waarbij de klant al heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in energiezuinige producten. Tijdens dit gesprek vraag je goed door bij de klant om de klantbehoefte te achterhalen en weet jij met jouw commerciële instelling de klant te overtuigen waarom ze voor jullie producten en diensten moeten kiezen. Vervolgens plan je een afspraak in met één van de adviseurs om bij de klant thuis een berekening en offerte op te maken. Na de op maat gemaakte offerte en onderbouwde advies en persoonlijke begeleiding krijgt de klant de tijd om erover na te denken. Waarna ze uiteindelijk voor jullie kiezen om het gewenste product aan te schaffen en te laten installeren, plan jij een afspraak in met de installateur. Dit betekent dat je goed moet inschatten hoelang een gesprek of installatie gaat duren zodat je efficiënt kan plannen.

Functie-eisen

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk
  • Ervaring in een soortgelijke functie
  • Een goed verkoopgesprek kunnen voeren
  • Klantgericht en in staat om oplossingsgericht te denken
  • Teamspeler met een positieve houding

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever transformeert woningen en bedrijfspanden in een duurzaam en energiezuinig gebouwen. Tevens verzorgen zij regelmatig de lunch.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een functie aan binnen een groeiend bedrijf met veel vrijheid en mogelijkheden. Je salaris zal conform de cao metaal en techniek betaald worden en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring ontvang je een tussen de € 2400,- en € 3200,- bruto per maand.

Wil jij binnenkort aan de slag als commercieel medewerker binnendienst zonnepanelen? Laat ons dan snel weten dat jij de kandidaat bent die wij zoeken! Solliciteren kan door te reageren voor 8 oktober. 

Wil je eerst nog meer informatie, dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via