Vacature: Glaszetter

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Doezum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij klanten voorzien van kwalitatief uitstekend glas en heb je hier ervaring in?  Dan zoeken wij jou! Voor een bedrijf in de buurt van Doezum zijn wij op zoek naar een ervaren glaszetter.

Als glaszetter ben je verantwoordelijk voor het installeren, monteren en repareren van glas en ruiten. Belangrijke taken zijn het vervangen en repareren van het glas, het plaatsen van glas bij ramen en deuren, polijsten van het glas, het monteren van kozijnen en het plaatsen van isolatieglas. Het is belangrijk dat je bekwaam bent in het werken met alle verschillende soorten glas, waaronder dubbel glas en lamineerglas. 

Functie-eisen

  • Ervaring met glas zetten
  • Communicatief vaardig
  • In bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een familiebedrijf in de omgeving van Doezum, gespecialiseerd in het beste schilderswerk in de regio. Doordat het team bestaat uit ervaren vakmannen, wordt er altijd voor gezorgd dat er maatwerk wordt geleverd. Doordat het een familiebedrijf is met een relatief klein team, heerst er een informele sfeer met korte lijnen. Het regelmatige klantcontact zorgt ervoor dat je communicatief vaardig moet zijn en weet hoe je met klanten om moet gaan.

Wat wij bieden

Als glaszetter verdien je een bruto uurloon tussen €13 en €17 euro. Als je veiligheidsschoenen/kleding nodig hebt, zul je dit krijgen van Abiant. Daarnaast is het werk voor lange tijd en als het goed bevalt kun je uiteraard blijven! Laat bij interesse voor de vacature vóór 11 oktober aanstaande een reactie achter via de button, en bel bij vragen naar 0594 519944.

Deel deze vacature via