Vacature: Minikraanmachinist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Harlingen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Voor een langere periode op een vast project aan het werk als machinist minikraan. Wie wil dat nou niet? Voor onze opdrachtgever uit Harlingen zijn wij op zoek naar een harde werker die wel raad weet met machines. Wil jij hier je werk van maken? We komen graag in contact!

Voor een groot project in de omgeving van Harlingen  zoeken wij een minikraanmachinist die samen met de collega's diverse graaf- en grondwerkzaamheden rondom kabels en leiding uitvoert. Je werkt volgens opdrachten en protocollen, maar waar nodig denk je mee in (creatieve) oplossingen. Je gaat aan de slag als minikraanmachinist maar je bent ook regelmatig aan de schep te vinden. Het is mooi als je ervaring hebt op de minikraan maar ook als je bijvoorbeeld handig bent met een shovel of thuis wel eens de sloten schoont ben je hier van harte welkom. Inzet is belangrijker dan de ervaring. Uiteraard is het wel belangrijk dat je feeling hebt met machines en je hier ook ervaring mee hebt. Je kunt zelfstandig naar de klus en krijgt de bus van de zaak bij huis. Je gaat dus op pad met de bus + minikraan, een BE rijbewijs is daarom wel zo handig.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring;
  • VCA-certificaat;
  • rijbewijs BE;
  • woonachting in een straal van 50 km van Harlingen.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever bestaat sinds 1999 en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele onderneming met gemotiveerde vakbekwame medewerkers. Ze zijn werkzaam in de zakelijke sector en werken in opdracht voor zowel bedrijven als organisaties en overheden, weg- en waterbouw, aannemers- en bouwbedrijven, waterschappen en gemeenten. Maar ook in de particuliere sector.  Ze hebben verschillende projecten in de regio en houden van korte lijntjes.

Wat wij bieden

Het betreft een project voor langere tijd waarbij jouw werkdagen van 7.00 tot circa 15.00 uur zijn. Je werkt 7 uur per dag, maar krijgt gewoon 8 uur per dag betaald. Jouw bruto uurloon wordt gebaseerd op de cao GGI, jouw ervaring en leeftijd (ivm jeugdschalen). Je krijgt voor het woon-werk verkeer een auto (VW Crafter) in bruikleen. Daarnaast wordt jou uiteraard de nodige pbm's ter beschikking gesteld. 

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Solliciteer dan zo snel mogelijk maar uiterlijk voor 12 oktober Voor vragen of meer informatie over de functie "Minikraanmachinist" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via 0513 22 70 00. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via