Vacature: E&I Monteur Farmsum

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ter versterking van het team zoeken wij voor onze opdrachtgever een E&I Monteur in Farmsum. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij daarnaast ervaring in een productieomgeving? Scrol dan niet verder en lees snel de vacature!

Als E&I monteur zorg je er letterlijk voor dat alles soepel loopt. En dan bedoelen we natuurlijk de installaties! In deze veelzijdige functie kom je in aanraking met zowel hoog,- midden- alsmede laagspanning, transformatoren en PLC’s. 

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je gaat plannen, voorbereiden en uitvoeren van werkzaamheden aan hoog- als laagspanning installaties. Tevens bied je ondersteuning aan andere afdelingen de WTB of de productie. Je focus ligt bij de werkzaamheden op het vinden van de oorzaken van storingen en het continue verbeteren van de installaties. Je houdt je bezig met het inregelen, testen en kalibreren van systemen. Verder help je aannemers bij de (technische) werkzaamheden en registreer je de uitgevoerde werkzaamheden.

Jouw team
Je gaat werken op de elektrotechnische afdeling, bestaande uit drie andere monteurs en een leidinggevende. Je werkt in de dagdiensten en draait eens per vier weken een storingsdienst.

Functie-eisen

Wat wij zoeken? Een teamspeler! Iemand die klaarstaat voor zijn collega's en zelfstandig beslissingen weet te nemen en hiervoor verantwoordelijkheid weet te nemen. Bij voorkeur een afgeronde technische opleiding op mbo-4 niveau (AOT/elektrotechniek). Een VCA certificaat en een NEN 3140/3840 is verplicht. Heb je geen VCA? Dan biedt Abiant jou de mogelijkheid deze cursus te volgen. Om het plaatje compleet te maken zou het geweldig zijn als je ervaring hebt met Simatic S7.

Over het bedrijf

Het gaat om een chemiebedrijf dat een vorm van carbide produceert. Een slijpmiddel dat ook in schuurpapier wordt verwerkt. Binnen het bedrijf heerst een gemoedelijke sfeer. Daarbij krijg je er ongeveer 100 collega’s bij.

Wat wij bieden

We bieden jou een baan in de dagdienst voor langere periode. Bij wederzijds goed bevallen behoort een overname bij deze mooie opdrachtgever tot de mogelijkheden. Jouw salaris wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van je opleidingen en de ervaring die je meebrengt. Je wordt intern opgeleid, maar als er behoefte is aan externe opleidingen dan is dit zeker mogelijk. 

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de vacature 'Monteur E&I'? Solliciteer dan gelijk op deze uitdagende baan! Reageren kan tot en met 8 oktober. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Spijk. We zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via