Vacature: Timmerman houtskeletbouw

  • Salaris Tussen € 2000,- en € 2600,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren timmerman met passie voor houtskeletbouw, kun je bouwtekeningen lezen en wil je deel uitmaken van een no nonsense team? Voor onze opdrachtgever in de regio Assen zoeken wij een timmerman houtskeletbouw.

Als Timmerman Houtskeletbouw ben je verantwoordelijk voor het realiseren van hoogwaardige prefab constructies voor dakkapellen, daken, wanden en gevelelementen. Je zult werken aan diverse projecten en jouw vakmanschap inzetten om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Jouw werkzaamheden bestaan uit het op maat zagen van isolatiemateriaal en plaatwerk hiervoor wordt gebruik gemaakt van geavanceerde CNC-houtbewerkingsmachines. Vervolgens monteer je het plaatwerk en breng je het isolatiemateriaal aan. Als fulltime houtskeletbouwer ben jij een onmisbare schakel in het productieproces! Als timmerman houtskeletbouw kom je te werken in de moderne bedrijfshallen van onze opdrachtgever in Assen. Je gaat aan de slag in dagdiensten van 7.00 tot 15.45 uur. Elke keer werk je in een ander team. De productieploegen rouleren namelijk zodat je met al jouw collega's gaat samenwerken in afwisselende werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Je hebt een VCA certificaat of bent bereid deze te halen
  • Je bent bekend met het lezen van bouwtekeningen
  • Je hebt aantoonbare ervaring als timmerman, bij voorkeur in de houtskeletbouw
  • Kennis van houtbewerkingstechnieken en ervaring met CNC-houtbewerkingsmachines.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever vervaardigt en monteert prefab houtbouwproducten, zoals dakkapellen, wanden en daken. Je gaat werken in een nette, opgeruimde fabriekshal in Assen met de nieuwste machines en gereedschappen. Binnen het team heerst een informele en no-nonsense cultuur, het is een leuk team met ongeveer 70 nuchtere collega's. Jouw nieuwe collega's gaan voor kwaliteit en gezamenlijk willen ze een goed eindproduct afleveren. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een vaste werkplek waar je fulltime aan de slag kan in een leuk team. Je ontvangt een bruto maandloon tussen de € 2.000,- en € 2.600,- conform CAO timmerindustrie. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Wil jij graag aan de slag als timmerman houtskeletbouw? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature  Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'timmerman houtskeletbouw'? Neem dan gelijk contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 - 72 80 00 en vraag naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via