Vacature: Servicetechnicus transportbanden

  • Salaris Tussen € 2300,- en € 2600,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een gemotiveerde en ervaren servicetechnicus transportbanden die niet bang is om zijn handen vuil te maken en de uitdagingen van de modernste transportbandsystemen aan te gaan? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar een servicetechnicus transportbanden.

Als servicetechnicus transportbanden ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, reparaties en inspecties aan transportbandsystemen bij onze klanten. Je zult werken aan een breed scala aan transportbanden en mechanische systemen, en je speelt een cruciale rol in het waarborgen van de operationele efficiëntie en betrouwbaarheid van deze systemen. Je taken kunnen onder andere het opsporen en verhelpen van storingen, het vervangen van versleten onderdelen en het uitvoeren van preventief onderhoud omvatten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van gedetailleerde rapportages. Als servicetechnicus transportbanden ben je niet bang voor vieze handen. Je hebt een sterke fysieke conditie en bent gewend om te werken in een dynamische en veeleisende omgeving. Je bent bekend met veiligheidsvoorschriften en volgt strikt de procedures om ervoor te zorgen dat jouw werkzaamheden veilig worden uitgevoerd. Als servicetechnicus draai je ook mee in een 24 uur storingsdienst. Heb je nog geen ervaring of ga je stoppen met je opleiding? Ook dan komen we graag met jou in contact en nodigen we je van harte uit om te solliciteren! 

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde technische (voor)opleiding gelijkwaardig aan (V)MBO
  • Je bent technisch onderlegd en je hebt technisch inzicht
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of je bent bereid deze te halen
  • Je bent bereid om mee te draaien in 24 uur storingsdiensten
  • Je bent servicegericht,  klantvriendelijk
  • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is marktleider in Nederland en onderscheidt zich door goede 24/7 service, snelle reparaties, vakkundige montages en uitgebreide inspecties. Ze bieden de klant een opmaat gemaakte onderhoudsprogramma en plant de onderhoudswerkzaamheden zo efficiënt mogelijk in, zodat de downtime zo minimaal mogelijk blijft. Het bedrijf heeft ruim 70 servicetechnici in Nederland en een Europees netwerk met goed opgeleide servicetechnici achter de hand. Zo staan ze klaar om elke storing, schade of probleem aan een transportband goed op te lossen.  

Wat wij bieden

Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een toonaangevend bedrijf in de transportbandindustrie. We bieden uitgebreide training en ondersteuning om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan, waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd zeker tot de mogelijkheden behoort. Je wordt beloond conform de cao Metaal en Techniek. Je ontvangt een salaris tussen € 2300,- en € 2600- bruto per maand, op basis van een 38 urige werkweek. Tijdens de 24 uurs storingsdiensten ontvang je een toeslag. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring.

Dus, als jij gepassioneerd bent over transportbanden en de technische aspecten ervan, wacht dan niet langer! Solliciteer dan direct op deze leuke vacature! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'servicetechnicus transportbanden'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00. Natuurlijk kun je ook je cv mailen naar infobeilen@abiant.nl.

Deel deze vacature via