Vacature: Medewerker Melkveehouderij

 • Salaris Tussen € 2000,- en € 2500,-
 • Aantal uren per week 32 uur
 • Standplaats Emmen
 • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Steek jij graag de handen uit de mouwen? Heb jij een passie voor het boerenleven en voel jij je op je gemak tussen de koeien? Dan zoeken wij jou! Nieuwsgierig? Lees dan snel deze vacature!

Voor een modern melkveehouderij in de buurt van Emmen zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker melkveehouderij. Als medewerker melkveehouderij ben jij de helpende hand van de vaste medewerkers en draag je bij aan alle facetten van het dagelijkse boerenleven. Wat ga je zoal doen? Veel verschillende werkzaamheden zoals:

 • Je verzorgt de koeien en kalveren;
 • Je houdt de stallen schoon en comfortabel;
 • Je speelt een sleutelrol bij het onderhouden van een gezonde veestapel;
 • Je werkt aan het onderhoud van de stal en de omgeving van de boerderij;
 • Je zorgt ervoor dat alles in en rondom de boerderij er piekfijn uitziet. 

Heb je nog geen ervaring als medewerker melkveehouderij? Geen probleem! Bij deze opdrachtgever krijg je de kans om het werk je eigen te maken. Wel is het belangrijk dat je bekend bent met het werken met koeien en dat je vaker werkzaamheden hebt gedaan op een boerderij of op een andere wijze affiniteit hebt met de agrarische sector. De kandidaat waar wij naar op zoek zijn beschikt over een echte aanpakkersmentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je niet bang voor vieze handen en trots op het werk dat je doet. 

Functie-eisen

 • Enige ervaring in de agrarische sector is mooi meegenomen, maar het belangrijkste is dat je leergierig bent en bereid bent om je in te zetten voor het boerenleven;
 • Flexibiliteit in je werktijden, aangezien het boerenleven soms vraagt om een beetje extra inzet;
 • Bereid om in het weekend te werken (om het weekend)
 • Interesse in de melkveehouderij.

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een modern melkveebedrijf dat is gevestigd in de directe omgeving van Emmen. Het bedrijf is voorzien van de nieuwste technologie zoals een melk,- en voerrobot. Er worden zo’n 240 koeien gemolken en er worden zo’n 130 stuks jongvee gehouden. De stal is voorzien van goede comfort voor de koeien en het jongvee.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een boeiende baan in de melkveehouderij waar elke dag anders is. Een prachtige werkplek waar je dagelijks kunt genieten van het buitenleven. Bij deze opdrachtgever krijg je voldoende mogelijkheden om je kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Er heerst een gezellige en informele werksfeer, waarin hard werken en plezier hand in hand gaan. Bij deze opdrachtgever kom je in een warm bad waar je goede begeleiding krijgt in de werkzaamheden. Je wordt beloond conform de cao Dierhouderij Productiegericht. Ben je 21 jaar of ouder, dan ontvang je bij een fulltime dienstverband een salaris tussen de € 2000,- en de € 2500,- bruto per maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Sta jij te popelen om aan de slag te gaan als medewerker melkveehouderij? Reageer dan direct op deze vacature en ga volgende week nog aan de slag. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over deze vacature 'medewerker melkveehouderij'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via