Vacature: CNC Kanter Westerhof

  • Salaris Tussen € 15,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Purmerend
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Bij Westerhof zijn we op zoek naar een gemotiveerde CNC-Kanter om ons team te versterken. Wij zijn een gezond en groeiend familiebedrijf met een sterke focus op kwaliteit en innovatie. Als CNC-Kanter ben je verantwoordelijk voor het bewerken van metalen platen volgens specificaties, en dat doe je met behulp van onze geavanceerde CNC-kantbank. Ervaring is niet vereist; jouw motivatie en enthousiasme zijn voor ons het belangrijkst. Als je ons weet te overtuigen van je drijfveren, bieden we je graag de mogelijkheid om via een leer-werktraject of intern opleidingstraject opgeleid te worden.

Als CNC-Kanter heeft de machine maar weinig geheimen voor jou. Jij bent verantwoordelijk voor het werken met de hypermoderne CNC-kantbank. Vanuit de werkvoorbereiding krijg je de tekeningen en de specificaties door. Jij zorgt er voor dat de machine weet wat er moet gebeuren en stelt alles nauwkeurig af. Het is mooi als je hier al ervaring in hebt maar als jij technisch ingesteld bent en graag wilt doorleren ben je ook van harte welkom bij onze opdrachtgever. Het team is erg enthousiast en je word deel van een hecht familiebedrijf.

Functie-eisen

  • je kunt technische tekeningen lezen;
  • nauwkeurig;
  • flexibel;
  • beheersing van de Nederlandse taal.

Over het bedrijf

Westerhof Sheetmetal & tube store is gespecialiseerd in lasersnijden en watersnijden van plaat en buis materiaal. Dit gebeurd volledig geautomatiseerd waarbij de klant dit via de online assistent software op de website kan bestellen en binnen 1 min een offerte ontvangt. De materialen waar ze mee werken zijn staal, RVS en aluminium en messing. De klantenservice staat voor u klaar om vragen te beantwoorden of om te kijken naar andere mogelijkheden die niet via de website worden aangeboden. Het is een hecht team wat er vol voor gaat!

Wat wij bieden

Grijp jij deze prachtige kans met beide handen aan? Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week, 32 uur is bespreekbaar. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Een richtlijn is tussen de 15,- en 16,- bruto per uur. Na het afronden van je opleidingscontract en het in dienst treden bij onze opdrachtgever kom je op een uurloon van € 18,22. 

Is het werk als laseroperator jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 13 oktober aanstaande. Heb je nog vragen over de vacature 'CNC-kanter Westerhof'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure via telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via