Vacature: Productiemedewerker Westerhof

  • Salaris Tussen € 15,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Purmerend
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Bij Westerhof zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers om ons team te versterken. Wij zijn een dynamisch bedrijf dat hoogwaardige producten produceert en onze medewerkers stimuleert om te groeien en te excelleren in hun rol. Zoek jij een uitdagende baan in de omgeving van Purmerend?

Als productiemedewerker ben je een essentieel onderdeel van ons productieproces. Je zult betrokken zijn bij verschillende taken, waaronder het assembleren, verpakken en controleren van producten. Je zult werken met moderne apparatuur en gereedschap in een schone en georganiseerde werkomgeving. Kortom leuke werkzaamheden waar je meer kunt leren over verschillende aspecten! Je word echt gewaardeerd binnen het bedrijf en een vaste baan ligt voor het oprapen.

Functie-eisen

  • 32 tot 40 uur per week beschikbaar
  • eigen vervoer naar locatie, carpoolen is eventueel ook mogelijk
  • technisch inzicht
  • beheersing van de Nederlandse taal.

Over het bedrijf

Westerhof Sheetmetal & tube store is gespecialiseerd in lasersnijden en watersnijden van plaat en buis materiaal. Dit gebeurd volledig geautomatiseerd waarbij de klant dit via de online assistent software op de website kan bestellen en binnen 1 min een offerte ontvangt. De materialen waar ze mee werken zijn staal, RVS en aluminium en messing. De klantenservice staat voor u klaar om vragen te beantwoorden of om te kijken naar andere mogelijkheden die niet via de website worden aangeboden. Het is een hect team wat er vol voor gaat!

Wat wij bieden

Grijp jij deze prachtige kans met beide handen aan? Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week, 32 uur is bespreekbaar. Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Een richtlijn is tussen de 15,- en 16,- bruto per uur. Na het afronden van je opleidingscontract en het in dienst treden bij onze opdrachtgever kom je op een uurloon van € 18,22.

Is het werk als laseroperator jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 13 oktober aanstaande. Heb je nog vragen over de vacature 'Productiemedewerker Westerhof'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure via telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via