Vacature: Frontoffice medewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogezand
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zoeken een servicegerichte medewerker die graag de telefoon opneemt. Je bent betrokken bij het gehele proces voor de klanten van aanvraag tot offerte en van installatie tot en met onderhoud.

Op dagelijkse basis heb je contact met klanten die geïnteresseerd zijn in het aanvragen van een nieuwe zonnestroomset om hun huis duurzamer te maken. Sommige klanten weten precies wat ze willen, terwijl anderen geen idee hebben wat er mogelijk is. Jouw taak is om telefonisch te beoordelen of je hen kunt helpen met een digitale offerte of dat je een buitendienst adviseur voor een huisbezoek inplant. Klanten bellen soms ook met administratieve of technische vragen. Of het nu gaat om een storing of onderhoudsverzoek, jij weet precies bij welke collega je terecht kan en zij helpen je graag op weg om ervoor te zorgen dat de klant naar tevredenheid wordt geholpen.

Jij schakelt in jouw rol veel met de afdelingen sales, support en finance. Als echte spin in het web neem je graag meerdere taken tegelijkertijd op je. Naast het verlenen van klantenservice, ben je ook verantwoordelijk voor algemene receptietaken, zoals het verwelkomen van bezoekers in de showroom, het verwerken van post en het plaatsen van bestellingen en het beheren van de kantoorvoorraden. Bij jouw nieuwe werkgever wordt er hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor wat humor. Het is belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, aangezien geen werkdag hetzelfde is.

Ben jij minstens 32 uur beschikbaar en wil jij er graag voor zorgen dat de klanten goed worden geholpen? Reageer dan nu direct op deze leuke en uitdagende baan! 

Functie-eisen

  • Je bezit MBO denk- en werkniveau 
  • Je kan snel schakelen en bent communicatief vaardig
  • Je hebt een prettige telefoonstem en goede beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Hoogezand en is inmiddels meer dan 10 jaar actief in de installatie en onderhoud van zonne-energiesystemen. Op kantoor werken ongeveer 15 medewerkers met elk hun eigen verantwoordelijkheid en werkgebied. Duurzaam, betrokken en bekwaam is voor hen vanzelfsprekend. Herken jij je hier ook in? Dan zijn ze op zoek naar jou. 

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende fulltime baan met goede toekomstperspectieven. Bij gebleken geschiktheid bestaan er concrete mogelijkheden tot directe indiensttreding bij de opdrachtgever. Het salaris ligt afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring tussen de € 12 en € 14,93 bruto per uur conform cao Metaal & Techniek.

Ben jij de frontoffice medewerker die wij zoeken? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Je kunt reageren tot en met 6 oktober. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840. 

Deel deze vacature via