Vacature: Kraanmachinist

  • Salaris Tussen € 2200,- en € 2800,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uitwellingerga
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren kraanmachinist en heb jij affiniteit met de grond-, weg- en waterbouw ? Wil jij daarnaast graag aan het werk bij een mooi bedrijf waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in omgeving Joure zijn wij op zoek naar een ervaren allround kraanmachinist.

Als kraanmachinist zijn jouw werkzaamheden heel erg divers. Van de aanleg van complete jachthavens en alle soort walbeschoeiingen tot de aanleg van bruggen, stuwen en gemalen. Jouw voornaamste werkzaamheden bestaan uit: het plaatsen van palen, steigers, damwanden en het uitvoeren van grondwerk. 

Als kraanmachinist ben jij flexibel inzetbaar op verschillende kranen. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en vindt het leuk om mee te denken in de uitvoering van de projecten. Daarnaast help jij jouw collega's waar nodig. 

Functie-eisen

  • Enige jaren ervaring als kraanmachinist;
  • Fysiek gezond;
  • Affiniteit met de waterbouw;
  • In het bezit van een VCA certificaat, of bereid deze te halen.


Over het bedrijf

Onze opdrachtgever zit vlak bij Joure en is van oorsprong een agrarische bedrijf. Momenteel zijn ze voor het grootste gedeelte actief in de gww-sector. Maar de nuchtere agrarische cultuur is in het bedrijf vervlochten. Ze zijn niet alleen leverancier maar ook echt sparringspartner voor hun klanten. Ze zijn meegaand en welwillig tegenover hun klanten maar ook tegen hun personeel.  Het werk is voornamelijk in het Friesland met af en toe eens een uitschieter buiten de provincie. Momenteel werken er ongeveer 20 mensen en vanwege uitbreiding van het team zijn ze nu op zoek naar een enthousiaste werknemer om aan hun team toe te voegen.

Wat wij bieden

Een fulltime dienstverband waarbij je op korte termijn al kunt starten. Het gaat om een veelzijdige functie waar ruimte is voor eigen initiatief en ontwikkeling. De voorkeur gaat uit naar een ervaren kraanmachinist, maar bij een sterke motivatie staat de opdrachtgever ook open voor een leerling. Onze opdrachtgever is een erkend leerbedrijf. Het salaris ligt tussen €2200,- en €2800,- bruto per maand conform cao, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij de kraanmachinist die wij zoeken en wil jij via Abiant aan de slag bij deze leuke opdrachtgever? Solliciteer dan voor 13 oktober. Heb je nog vragen over de vacature 'Kraanmachinist'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via