Vacature: Meewerkend voorman hovenier

  • Salaris Tussen € 2450,- en € 2900,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren hovenier? Heb jij leidinggevende kwaliteiten en steek je ook zelf graag de handen uit de mouwen? Ga dan aan de slag als meewerkend voorman hovenier in Assen.

Als meewerkend voorman hovenier ben je niet alleen een inspirerende leider, maar ook een actieve deelnemer aan het werk op het veld. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van een team van hoveniers en het coördineren van projecten. Samen met jouw team ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van prachtige tuinen en groenvoorzieningen, zowel bij particulieren als bij bedrijven. Je denkt mee over creatieve ontwerpen en draagt bij aan de uitvoering hiervan, zodat elke klant een eigen unieke tuin krijgt. Je bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en zorgt voor een uitstekende klantbeleving.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding Hovenier & Groenverzorging (niveau 3 of 4)
  • Rijbewijs B en BE
  • Ruime ervaring in de hoveniersbranche, bij voorkeur in een leidinggevende rol.
  • Leiderschapskwaliteiten en het vermogen om een team te motiveren en aan te sturen.
  • Inzicht in projectplanning en de mogelijkheid om prioriteiten te stellen.
  • Goede communicatieve vaardigheden en klantgerichte instelling.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een hoveniersbedrijf, gevestigd in Assen. In het team heerst een inspirerende en dynamische werksfeer. Ze streven er naar dat het team zich prettig voelt en goed kan samen werken. Flexibiliteit, collegialiteit en een ontspannen werksfeer staan hierbij centraal. Er is ruimte genoeg voor persoonlijke aandacht en ambitie. Het bedrijf heeft opleidingsmogelijkheden, dit is een secundaire arbeidsvoorwaarde. Onze opdrachtgever staat sterk in het ontwerpen van tuinen. Al jaren doen zij de aanleg, renovatie en onderhoud van verschillende tuinen. Zowel bij particulieren als bij bedrijven. Onze opdrachtgever is werkzaam in de drie noordelijke provincies. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een uitdagende en afwisselende functie, waarin jouw groene talent tot zijn recht komt. Je krijgt de kans om te werken aan bijzondere projecten in een dynamische omgeving. Je komt te werken in een enthousiast en gedreven team, dat samenwerkt aan de mooiste groenresultaten. Je wordt beloond conform de cao Hoveniersbedrijf. Op basis van een 37 urige werkweek ligt het bruto maandsalaris tussen de  €2450,- en € 2900,-. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.  

Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team en samen de mooiste groene creaties realiseren? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start op korte termijn als meewerkend voorman hovenier. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Meewerkend voorman hovenier'? Neem dan direct contact op met Abiant uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via