Vacature: Schoonmaker sloopbedrijf

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 5 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

Wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan in de schoonmaak van een sloopbedrijf? Lees dan snel verder! Onze opdrachtgever in Joure is op zoek naar enthousiaste schoonmaker die 2 keer in de week de boel wil poetsen. Het leuke van deze functie is dat je zelf een dagdeel kan kiezen wanneer je aan de slag wilt, dagen en uren dus in overleg!

Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn stoffen, stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van het sanitair en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het netjes houden van het complete bedrijf. Je kunt de uren naar eigen inzicht invullen. Bij voorkeur komt je 2 middagen of ochtenden per week 2 a 2,5 uur per keer werken. Ze zijn op zoek naar iemand voor langere tijd. Het is ter vervanging van de huidige schoonmaker, deze collega zal je nog inwerken voordat hij vertrekt.

Functie-eisen

  • ervaring in de schoonmaak
  • circa 4 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een specialist in het maken van prielen. Het is gevestigd in Joure en bestaat uit een klein team. Het bedrijf heeft het lekker druk en er kan dus ook zo snel mogelijk een nieuwe collega aan de slag. Je komt te werken in een hecht team en je aanwezigheid word ontzettend gewaardeerd! Je maakt immers de boel weer super schoon!

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een salaris wat passend is bij jouw opleiding, ervaring en conform de cao bouw. Het salaris bedraagt tussen de €11, - €13,- bruto per uur.

Sta jij te popelen om als schoonmaker aan de slag te gaan? Twijfel niet en reageer voor 13 oktober! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature schoonmaker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via