Vacature: Schoonmaker kantoorpand

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 5 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Jij zoekt nog een klein aantal uurtjes erbij in de week?  Dan is dit perfect, voor onze opdrachtgever uit Friesland zoeken we een schoonmaker in Lemmer die van aanpoten weet en zelfstandig de schoonmaak kan regelen! Meer weten? We plannen graag een afspraak met je.

Als schoonmaker bestaan jouw werkzaamheden voornamelijk uit het stoffen, moppen, stofzuigen en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. We hebben momenteel 3 projecten beschikbaar in de omgeving van Heeg/Woudsend.

  • Project 1 l Lemmer 1 x per 2 weken 2 uur per keer.
  • Project 2 l Lemmer 1 x per week 3 uur per keer.

Het is mogelijk om beide projecten te combineren zodat je de ene week op 3 uur komt en de andere week op 5 uur. Je kunt aan de slag onder schooltijden, de werkdag is later in overleg met jou nog te bepalen. Beide projecten kunnen samen op 1 dag gedaan worden zodat je 1 vaste dag aan het werk bent. Er is veel mogelijk bij onze opdrachtgever, in overleg kunnen er dingen geschoven worden en zijn er eventueel nog meer projecten beschikbaar.

Functie-eisen

  • Ervaring in schoonmaakwerkzaamheden is een pluspunt, maar niet vereist;
  • Betrouwbaar;
  • Woonachtig in de omgeving van Lemmer.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever, gevestigd in Joure, is sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheid zich door de kernwaarden 'vakkundig, betrouwbaar en teamwork'. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden.

Wat wij bieden

Wij bieden een parttime functie voor 3 tot 5 uur in de week. Jouw salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak, jouw ervaring en leeftijd (i.v.m. jeugdschalen). Voor een volwassen medewerker geldt een loon tussen de € 12,15 en € 16,01 bruto per uur. 

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature? Reageer dan voor 13 oktober. Voor vragen of meer informatie over de vacature "Schoonmaker" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via 0513 22 70 00. We staan je graag te woord.

Deel deze vacature via