Vacature: Medewerker pluimveehouderij

  • Salaris Tussen € 9,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Hoogezand
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMboMavoHavoVwoHboWo

Over de functie

We zijn per direct op zoek naar een medewerker voor een pluimveehouderij in de omgeving van Hoogezand. Heb jij ervaring in de agrarische sector en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Als medewerker pluimveehouderij ga jij je bezighouden met de verzorging omtrent leghennen. Denk hierbij aan controle rondes lopen omtrent de gezondheid en het welzijn van de leghennen en het controleren van de temperatuur en ventilatie in de stallen. Ook ga je in het eierlokaal schoonmaken, grondeieren oprapen, eieren inpakken aan de eierband en verricht je ook kleine onderhoudswerkzaamheden.

Functie-eisen

  • Ervaring in de agrarische sector is een pre
  • Goed in teamverband kunnen werken

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in de omgeving van Hoogezand telt 160.000 leghennen.

Wat wij bieden

Je ontvangt een salaris conform de cao Productiegerichte Dierhouderij. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring ontvang je een salaris tussen de € 9,- en de € 14,-. Ben je jonger dan 21 jaar, dan ontvang je een leeftijdsafhankelijk salaris. Daarnaast ontvang je ook een reiskostenvergoeding volgens deze cao.

Ben jij onze nieuwe medewerker pluimveehouderij? Dan komen wij graag zo spoedig mogelijk met jou in contact maar voor 13 oktober. Heb je nog vragen over deze vacature 'medewerker pluimveehouderij'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via