Vacature: Meewerkend voorman / voorvrouw bouwkundige reiniging

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Een team aansturen en daarnaast ook zelf meewerken doe jij het liefste. Een baan als meewerkend voorman – of -vrouw is dan ook perfect voor jou! Samen met je collega’s zorg je ervoor dat gebouwen door middel van hoge druk en het Tucker Pool Systeem worden gereinigd. De reinigingswerkzaamheden voer je voornamelijk uit bij gebouwen in de omgeving van Leeuwarden. De eerste acht maanden doe je dat via ons en daarna bij wederzijds goed bevallen onder contract bij onze opdrachtgever.

Als meewerkend voorman bouwkundige reiniging werk je samen in een team van twee tot vier personen. Naast het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden zorg jij ervoor dat het werk goed wordt opgestart. Je controleert de voortgang van de werkzaamheden en zorgt voor een fijne werksfeer waarin iedereen zich veilig en gewaardeerd voelt. Gedurende de dag rapporteer je jouw constateringen aan de projectleider van de afdeling bouw. Jij bent dus een belangrijke schakel tussen de medewerkers en de projectleider. Tevens ben jij degene die vragen van medewerkers en opdrachtgevers beantwoordt.

Functie-eisen

  • leidinggevende capaciteiten;
  • ervaring met reinigen m.b.v. hoge druk en/of Tuckerpool;
  • geen last van hoogtevrees;
  • geldig VCA VOL-certificaat of bereid deze te halen;
  • rijbewijs B(E);
  • woonachtig in Friesland; bij voorkeur in of directe omgeving van Leeuwarden

Over het bedrijf

Dagelijks zijn 160 vakspecialisten op het gebied van reiniging, renovatie en onderhoud aan het werk bij dit reinigingsbedrijf dat gevestigd is in Joure. Wegens groei zijn ze op zoek naar langdurige versterking van het team en jij kan daar straks onderdeel van zijn! Voor zowel vaste als flexibele krachten wordt een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen gehanteerd. Daarnaast is er een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. Dit bedrijf heeft dus duidelijk oog voor haar medewerkers.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime dienstverband waarbij een contract voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. De eerste 8 maanden ben je via Abiant werkzaam bij onze opdrachtgever. Bij wederzijds goed bevallen treedt je na 8 maanden in dienst bij onze opdrachtgever.

Jouw salaris wordt vastgesteld op basis van de cao schoonmaak, jouw ervaring en leeftijd (ivm jeugdschalen). Denk daarbij aan een salaris tussen € 13,36 en € 16,64 bruto per uur (volwassen-loon). Daarnaast ontvang je bij de start van je werkzaamheden de benodigde pbm's, een persoonlijk kledingpakket en een auto van de zaak. Ook op het gebied van verdere persoonlijke ontwikkeling is begeleiding mogelijk.

Kom jij het team van onze opdrachtgever versterken? Solliciteer dan uiterlijk 13 oktober aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "meewerkend voorman / voorvrouw bouwkundige reiniging" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Joure via telefoonnummer 0513 22 70 00. Wij staan je graag te woord.

Deel deze vacature via