Vacature: Monteur zonnepanelen

  • Salaris Tussen € 2100,- en € 2700,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bovensmilde
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Werk jij graag buiten? Geen last van hoogtevrees? Ben je ook nog handig en heb je een technische achtergrond? Dan is monteur zonnepanelen de juiste baan voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Assen, zijn wij op zoek naar een monteur zonnepanelen. Als monteur zonnepanelen ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van zonnepanelensystemen bij zowel particuliere klanten als bij zakelijke klanten. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en speelt een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit en prestaties van onze installaties. Samen met een team van installateurs ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van de zonnepanelen, het aansluiten van de bekabeling en het in bedrijf stellen van de installatie. Daarnaast voer je ook inspecties en onderhoudswerkzaamheden uit om ervoor te zorgen dat de systemen optimaal blijven functioneren. Veilig werken staat bij jou hoog in het vaandel, want je werkt immers op hoogte! Heb je nog geen ervaring, maar heb je wel affiniteit met techniek en leer je snel? Ook dan zijn er mogelijkheden voor jou bij deze opdrachtgever!

Functie-eisen

  • Geen hoogtevrees
  • Technisch inzicht
  • Veiligheidsbewust en bekend met veiligheidsvoorschriften
  • Klantvriendelijke houding en goede communicatieve vaardigheden.
  • In het bezit van een geldig VCA-certificaat.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de regio Assen en is een groeiende speler op de markt van zonne-energie. Klantgericht, duurzaam ondernemen, veiligheid en netheid staan bij onze opdrachtgever hoog in het vaandel. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie in een groeiende sector met volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Je ontvangt een salaris conform cao metaal en techniek. Je kunt hiervoor een richtlijn aanhouden tussen de € 2100,- tot € 2700,- bruto per maand, op basis van een 38 urige werkweek. De hoogte van het loon is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een baan met toekomstperspectief? Solliciteer dan direct op deze vacature! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Monteur Zonnepanelen'? Neem dan contact op met uitzendbureau Abiant in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag naar Lisa of Daniëlle.

Deel deze vacature via