Vacature: Hovenier aanleg

 • Salaris Tussen € 15,- en € 19,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Grou
 • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Van niet iets moois maken, het beste wat er is! Als hovenier aanleg zorg jij er voor dat schitterende tuinen worden aangelegd waar de klanten volop van kunnen genieten. Het gaat om een toegewijd team van hoveniers die gedreven zijn om kale oppervlakken om te toveren tot groene oases. Het werk varieert van particuliere tuinen tot zakelijke projecten, en we streven altijd naar vakmanschap en tevreden klanten

Tussen 7.00 en 7.30 uur samen met collega's de dagplanning doornemen onder het genot van een kop koffie of thee. Vervolgens vertrekken jullie naar de opdrachtgever waar de laatste details van de werkzaamheden nog even met elkaar worden besproken. Samen zetten jullie de schouders eronder om een prachtig eindresultaat af te leveren. Funderingen graven, overkapping plaatsen, bestrating aanleggen, bloemperken aanleggen; kortom een zeer wisselend takenpakket. Aan het einde van de werkdag laten jullie alles netjes achter, rijden jullie terug naar de zaak en zorgen jullie er voor dat de bus voor de volgende werkdag weer startklaar staat.

Onze opdrachtgever werkt zowel voor particuliere als zakelijke klanten. 

Functie-eisen

 • relevante werkervaring en/of opleiding is een pre
 • een echt buitenmens
 • een geldig VCA (VOL)-certificaat
 • een geldig BHV-certificaat of bereid deze te behalen
 • enthousiast en gemotiveerd
 • klantvriendelijk en klantbewust
 • rijbewijs B en de mogelijkheid om in Grou te komen.

Mocht je toe zijn aan een carrièreswitch? Laat het ons weten en onze opdrachtgever gaat graag met je gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een opdrachtgever waar iedereen met veel plezier aan het werk gaat. Of je nu ervaren, onervaren of een BBL opleiding doet binnen het bedrijf. Iedereen is even belangrijk en je wordt ontzettend gewaardeerd binnen het bedrijf. Er werken ongeveer 150 medewerkers binnen het bedrijf. Onze opdrachtgever kent een professionele werkomgeving met een informele sfeer. Je komt terecht in een kundig team met fijne collega's

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime baan (32 uur per week is bespreekbaar) met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Jouw salaris wordt gebaseerd op jouw opleiding, ervaring, leeftijd (ivm jeugdschalen) en de cao Hoveniersbedrijven. Denk daarbij aan een salaris tussen € 15,- en € 19,- bruto per uur (volwassenloon). Werkschoenen en werkkleding worden bij start van de werkzaamheden verstrekt. Er zijn diverse scholings- en/of cursusmogelijkheden mogelijk. Daarnaast wordt je uitgenodigd voor gezellige activiteiten zoals een jaarlijkse barbecue, kerstborrel en diverse bedrijfsuitjes.

Ben je naar aanleiding van deze vacature nieuwgierig geworden en wil jij je binden aan dit prachtige bedrijf? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 14 oktober aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'Hovenier aanleg' neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via