Vacature: Chauffeur CE met code 95 (parttime)

  • Salaris Tussen € 2000,- en € 4000,-
  • Aantal uren per week 24 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een gedreven chauffeur met affiniteit voor de bouw? Zoek dan niet verder! Onze opdrachtgever in Heerenveen is op zoek naar een gemotiveerde chauffeur om deel uit te maken van een team in één van de modernste fabrieken waar dagelijks hoogwaardige houten kozijnen worden vervaardigd. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor het transporteren van kozijnen, schuifpuien en deuren door heel Nederland.

Als chauffeur CE heb jij een belangrijke rol binnen het bedrijf. Jij zorgt ervoor dat het eindproduct onbeschadigd van A naar B wordt gebracht. Alleen of samen met de klanten zorg jij ervoor dat de vrachtwagen geladen en gelost word. De vrachtwagen die je rijd is een combi van ongeveer 14 meter (Het betreft een functie voor langere tijd en de tijden variëren tussen de 8-24/32 uur afhankelijk van de orders. Het is hierbij van belang dat je flexibel bent in de dagen die je werkt.

Het leuke aan dit bedrijf is dat je ook de mogelijkheid krijgt om door te groeien. Persoonlijke aandacht staat hier voorop.

Functie-eisen

  • Rijbewijs CE;
  • Parttime beschikbaar;
  • Code 95 en een bestuurderskaart;
  • Je werkt graag bij een stabiel en sociaal bedrijf.

Over het bedrijf

Hoe groot of klein een klant ook is kwaliteit  en persoonlijk contact staat bij deze opdrachtgever hoog in het vaandel. Om de markt voor te blijven streven zij daarom ook naar continue verbetering en innovatie. Dit maakt dat zij constant bezig zijn met het moderniseren van het productieproces. Onlangs hebben ze hun machinepark nog aangevuld met twee spuitrobots en een derde Conturex.  Ze produceren een divers aanbod van hardhouten kozijnen, uitgevoerd naar de wensen van de klant. Ook zijn ze hier volop bezig met verduurzaming, met de 2000 nieuw geplaatste zonnepanelen, produceren zij genoeg stroom om de fabriek volledig te voorzien van groene stroom. Daarnaast maken ze alleen gebruik van verantwoord gecertificeerd hout om ontbossing tegen te gaan. Klinkt als een fantastische werkplek toch?!

Wat wij bieden

Als chauffeur kun je parttime en per direct aan de slag. Bij wederzijds goed bevallen behoort een baan voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Abiant biedt jou een salaris tussen de € 2.000,00 en €4000,00 bruto per uur op basis van een fulltime dienstverband en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.
Er is een goede pensioensregeling en reiskostenvergoeding van toepassing. Daarnaast worden overuren uitbetaald en heb je uiteraard recht op vakantiegeld.

Ga jij binnenkort aan de slag als bij onze opdrachtgever als chauffeur CE? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie graag voor 17 oktober. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.  

Deel deze vacature via