Vacature: Betontimmerlieden

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als betontimmerman of -vrouw en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heb je nog geen ervaring maar zie je jezelf werken in de beton- en waterbouw? Dan komen we graag met jou in contact!

Als betontimmerman ben je met een team enthousiaste collega's aan het werk op diverse projecten in Nederland. Deze projecten bestaan voornamelijk uit het bouwen, het onderhouden en of herstellen van civiele betonconstructies. Denk hierbij aan bruggen, viaducten, sluizen, kademuren, tunnels of gemalen. De werkzaamheden die jij gaat uitvoeren zijn erg divers en bestaan onder andere uit het maken, plaatsen en demonteren van bekistingen volgens een werktekening maar ook storten, afwerken en beschermen van beton. Kortom, een hele uitdagende baan.

Functie-eisen

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Bij voorkeur in het bezit van een VCA certificaat, of bereid om deze op korte termijn te behalen;
  • In het bezit van je rijbewijs B
  • Ervaring met het lezen van werktekeningen 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf dat is gespecialiseerd in de Beton- en Waterbouw. Elke dag werken zij met veel enthousiasme aan het ontwerpen en realiseren van zeer uiteenlopende projecten op de grens van land en water. Je komt te werken in een team met enthousiaste en gedreven collega’s. Er heerst een plezierige en informele cultuur en is er ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Ze hechten veel waarde aan vakmanschap, duurzaamheid, werkplezier en een goede samenwerking met opdrachtgevers en partners.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende fulltime functie aan met veel verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Het betreft een baan voor langere tijd. Je krijgt daarbij een contract via Abiant en afhankelijk van leeftijd en ervaring bieden wij jou een bruto uurloon tussen de € 12,- en € 17,- conform cao Bouw en Infra. Raak jij enthousiast van deze vacature? Solliciteer dan snel voor 15 oktober! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature ‘Betontimmerman’ ? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via