Vacature: Parttime magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Toe aan een nieuwe parttime uitdaging als magazijnmedewerker? Ben jij 3 ochtenden per week beschikbaar? En heb jij ook nog enige kennis van techniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Stadskanaal zijn wij op zoek naar een parttime magazijnmedewerker wegens toenemende drukte. Als parttime magazijnmedewerker word er van jou verwacht dat je het juiste materiaal en gereedschap klaar zet, zodat de vakmannen met de juiste benodigdheden op pad gaan. Tevens wordt er verwacht dat je de voorraad op peil kunt houden en bestellingen gaat doen. Hierbij wordt zelfstandig gewerkt, maar ga jij ook met collega's aan de slag.

Functie-eisen

  • enige technische ervaring of achtergrond
  • beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdagochtend

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al ruim 30 jaar dé toonaangevende partner op het gebied van verwarming, luchtbehandeling, airconditioning en duurzame energietechnieken. In een wereld waarin duurzaam handelen de norm is geworden speelt technologie een steeds grote rol. Dankzij de kennis en knowhow van onze opdrachtgever op het gebied van maatregelen, technologische ontwikkelingen en overheidsrichtlijnen zijn zij uw partner. 

Wat wij bieden

 Wij bieden jou een parttime functie bij een informeel en gezellig bedrijf. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring verdien je tussen de € 12,-- en € 15,-- bruto per uur. Ben of ken jij onze parttime magazijnmedewerker? Reageer dan direct, maar in ieder geval voor 13 oktober. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Dan kun je ons altijd even bellen. De medewerkers van Abiant Stadskanaal staan je graag te woord. Je kunt ze bereiken op het nummer 0599 65 18 08. 

Deel deze vacature via