Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 6 uur
  • Standplaats Garrelsweer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Aan het werk met de opkomende ochtendzon erbij, terwijl je met plezier zorgt dat alle koeien gemolken worden. Denk jij: 'Dat is echt mooi werk!' Lees dan verder.

Voor een melkveebedrijf in de regio Wirdum zijn wij op zoek naar een melker die op donderdag- en vrijdagochtend beschikbaar is om een melkbeurt op te pakken. In overleg is het ook mogelijk om deze dagen te wisselen. 

De melkbeurt start om 6:00 uur en duurt tot ongeveer 9:00 uur en je werkt in een mooie, moderne melkstal. Bij vragen of problemen kun je tijdens het melken altijd terecht bij de boer. 

Functie-eisen

Jij past goed op dit bedrijf wanneer jij:

  • zelfstandig kunt melken
  • 's ochtends beschikbaar bent

Over het bedrijf

Op dit melkveebedrijf in de regio Wirdum worden ongeveer 170 koeien gemolken. Op het bedrijf heerst een gezellige sfeer. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een melkadres wat goed te combineren is met bijvoorbeeld een studie of andere baan. Salaris ontvang je conform cao en ligt tussen de € 12,- en € 15,- per uur. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je salaris afhankelijk van je leeftijd. Ook ontvang je van ons laarzen en een overall. 

Wil jij deze melkbeurten oppakken en heb je zin om aan de slag te gaan? Laat dat ons dan voor 15 oktober weten door te solliciteren op deze vacature met de onderstaande button. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie? Laat het dan gerust weten door telefonisch contact op te nemen met ons uitzendbureau in Spijk en te bellen naar 0596 592 222.

Deel deze vacature via