Vacature: Asssistent Magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Hoogezand
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Ben jij een enthousiaste, gedreven en nauwkeurige teamspeler? Zoek je een dynamische functie waarin je verantwoordelijk bent voor het beheer van het magazijn en het ondersteunen van de installatieteams? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! 

Als Assistent Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor diverse taken in het magazijn. Je zult dagelijks werken aan het controleren van de voorraden, het laden en lossen van vrachten, en het klaarzetten van materialen voor de installatieteams. Daarnaast draag je zorg voor het schoonhouden van het magazijn, wat bijdraagt aan een veilige en georganiseerde werkomgeving. Het kan ook gebeuren dat je nog materialen moet naleveren op de kluslocatie, vandaar dat het handig zou zijn als je ook in bezit bent van een BE-rijbewijs en/of bereid bent om deze te behalen. 

Functie-eisen

  • Geldig heftruckcertificaat (of bereidheid om dit binnen een week te behalen)
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal
  • Teamspeler met een positieve houding
  • Flexibiliteit om alle ochtenden beschikbaar te zijn van 07.00/07.30 tot 11.30/12.00

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in Hoogezand en is inmiddels meer dan 10 jaar actief in de installatie en onderhoud van zonne-energiesystemen. Duurzaam, betrokken en bekwaam is voor hen vanzelfsprekend. Herken jij je hier ook in? Dan zijn ze op zoek naar jou.

Wat wij bieden

Onze opdrachtgever biedt een leuke parttime baan met goede toekomstperspectieven. Bij gebleken geschiktheid bestaan er concrete mogelijkheden tot directe indiensttreding bij de opdrachtgever. Je salaris ligt afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur conform cao Metaal & Techniek. Ben jij óf ken jij de Assitent Magazijnmedewerker die wij zoeken? Reageer dan nu direct of in ieder geval voor 6 oktober 2023. 

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel dan met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-549 2840.

Deel deze vacature via