Vacature: Marketeer

  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Voor een bedrijf dat zowel nationaal als internationaal werkt zoeken wij een marketeer. Deze marketeer gaat samen met de communicatiemedewerker verder vorm en inhoud geven aan het marketing- en communicatiebeleid van het bedrijf. Heb je brede interesse en enige ervaring in marketing waaronder online-, offline- en databasemarketing dan kan dit bedrijf mogelijk interessant voor je zijn.

Als internationale groothandel richt dit bedrijf zich op diverse markten, waaronder de tuinbouwmarkt. Daarnaast beschikt het over een eigen confectieatelier waar maatwerkoplossingen worden gefabriceerd. Bovendien richt het bedrijf zich met eigen e-commerce formules direct tot de eindgebruikers.

In deze functie is het belangrijk dat je al enige ervaring in een soortgelijke functie heb en in het bezit bent van een HBO diploma richting de marketing, maar het allerbelangrijkste is dat jij gemotiveerd bent en jezelf wilt ontwikkelen. Jij ziet de kansen liggen en bent niet bang om initiatief te tonen. Heb jij een goed idee? Super, wees vooral niet bang om je ideeën te delen. Je komt te werken in een groeiend en innovatief bedrijf in een team van 16 gemotiveerde werknemers. Iedere dag gaan jullie gezellig samen lunchen wat maakt dat er een informele sfeer hangt.

Functie-eisen

  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • HBO opleiding richting de marketing; 
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Naast goede beheersing van de Nederlandse is het beheersen van een buitenlandse ta(a)l(en);
  • Ook een belangrijke pré;
  • Een positieve instelling hebben en gemotiveerd zijn zich verder te ontwikkelen;
  • Woonachtig in omgeving Joure.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is specialist in het bieden van netoplossingen. Dit voor o.a. de tuinbouw, kennissen onderzoekomgevingen, wijnbouw, voedselindustrie en de sportsector. Het is een bedrijf dat zowel in Europa als over de hele wereld zijn producten verkoopt en hierdoor al een breed netwerk heeft weten op te bouwen. Ze zijn constant bezig met het innoveren van hun producten en het verbeteren van de kwaliteit, waarbij belangrijke focus ligt op relatie- en partnership ontwikkeling richting klanten en leveranciers.

Wat wij bieden

Als marketeer kun je zowel parttime als fulltime aan de slag. De werktijden zijn van 07:30/08:30-16:00/17:00 uur. Wanneer het van beide kanten klikt kom je meteen op contract bij de opdrachtgever. Het salaris wordt bepaald aan de hand van jouw leeftijd en ervaring. Het allerbelangrijkste is dat je gemotiveerd bent om een bijdrage te leveren aan de ambities van onze opdrachtgever. 

Als marketeer krijg je een leuke uitdagende functie bij een innovatief en groeiend bedrijf waarbij je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief.

Wil jij binnenkort aan de slag als marketeer bij onze opdrachtgever? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie graag voor 15 oktober. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via