Vacature: Middagmelker

  • Salaris Tussen € 6,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Noordhorn
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij enkele keren per week(end) beschikbaar om de koeien voor een van onze opdrachtgevers te melken? Als melker heb je de verantwoordelijkheid over het melken van meer dan 300 koeien in een moderne melkstal. Ben jij degene die we zoeken? Laat het ons dan weten!

Drie middagen per week rijd jij rond 15.45 uur het erf van onze opdrachtgever op. Je trekt je werkkleding aan, checkt of er bijzonderheden zijn waar je rekening mee moet houden en loopt vervolgens naar de stal om de koeien in de wachtruimte op te sluiten. Ondertussen maak je de boxen schoon. Daarna loop je naar de melkstal (40 stands carrousel) en check je of alles goed staat om vervolgens de motor van de melkmachine aan te zetten. In een carrousel melk je vervolgens zo'n 300 koeien. Nadat de laatste koe de carrousel heeft verlaten, maak je deze schoon en klaar voor de volgende melkbeurt. Bijzonderheden die je tijdens het melken bent tegen gekomen geef je door aan de boer. Rond 19.00 uur rijd je met een tevreden en voldaan gevoel weer naar huis.  

In onderling overleg zal worden bepaald welke middagen je gaat melken.

Functie-eisen

  • ervaring als melker
  • verantwoordelijkheidsgevoel
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een melkveebedrijf in de omgeving van Noordhorn wat met veel toewijding wordt gerund door een enthousiaste familie.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Binnen de melkveehouderij is de cao Productiegerichte Dierhouderij van toepassing. Op basis van deze cao wordt jouw bruto uurloon vastgesteld. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring ligt dit ongeveer tussen € 6,- en € 13,-. Daarnaast is onder bepaalde voorwaarden een kilometervergoeding van € 0,21 van toepassing. Bij het starten ontvang je van Abiant een paar werklaarzen, overall en 2 t-shirts.

Wil jij als melker deel uitmaken van het team bij onze opdrachtgever? Solliciteer dan uiterlijk 18 oktober aanstaande. Voor meer informatie of vragen over deze vacature van "middagmelker" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via