Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 2000,- en € 2500,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Wijster
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker die in een leuk team samen de schouders eronder wil zetten om een klus te klaren? Heb je al ervaring als industrieel reiniger of wil je juist het vak van een industrieel reiniger leren? Dan is deze functie van Industrieel reiniger jouw kans om te schitteren!

Als industrieel reiniger ga je dagelijks samen met jouw collega's naar verschillende industriële omgevingen, waar jullie verantwoordelijk zijn voor het grondig reinigen van machines, installaties, productiehallen, gevels/gebouwen, bruggen en andere objecten. Je maakt hierbij gebruik van verschillende gereedschappen en apparatuur, zoals een hoge drukspuit, schrob-zuigmachine, industriële stofzuigers en soms gewoon een emmer met sop. Naast de reinigingswerkzaamheden behoren ook het opruimen van materialen en afvalverwijdering tot je takenpakket. De werkzaamheden kunnen zowel binnen als buiten worden uitgevoerd. Het is belangrijk dat je flexibel bent en in staat bent om je aan te passen aan verschillende werkomstandigheden. Bovendien kan het voorkomen dat je op hoogte moet werken, het is essentieel dat je geen hoogtevrees hebt en vertrouwd bent met het werken op hoogte.

Ben je in het bezit van een C- rijbewijs? Dan kun je ook worden ingezet als chauffeur op een vacuümwagen/ kolkenzuiger of combiwagen voor het reinigen van onder andere vetafscheiders, kolken, duikers, slibputten, gemalen etc.

Functie-eisen

  • Geldig VCA certificaat of de bereidheid om deze te behalen;
  • Geen hoogtevrees;
  • Gedreven en nauwkeurig;
  • Rijbewijs B(E).

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever levert hun klanten een optimale dienstverlening op het gebied van industriële reiniging, rioolbeheer en gevelbeheer. Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team met ongeveer 50 ervaren medewerkers. 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een leuke, uitdagende functie, waarbij je de mogelijkheid krijgt om de fijne kneepjes van het vak van een industrieel reiniger te leren. Je komt te werken bij een opdrachtgever met een gezellig en gemotiveerd team. Daarnaast biedt deze opdrachtgever jou de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Bij goed functioneren is er een reële kans dat je op termijn door de opdrachtgever wordt overgenomen. Je wordt beloond conform de cao Schoonmaak en ontvangt een salaris dat ligt tussen de € 2000,- en € 2500,- bruto per maand op basis van een werkweek van 38 uur. De hoogte van het salaris is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ga jij de uitdaging aan om als industrieel reiniger aan de slag te gaan? Reageer dan gelijk op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Industrieel reiniger'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via