Vacature: Medewerker verkeersvoorzieningen

  • Salaris Tussen € 1995,- en € 2500,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wil jij een bijdrage leveren aan een veilig wegennetwerk? Kun jij fysiek werk aan en ben je flexibel ingesteld? Ben je daarnaast bereid om vooral 's nachts te werken? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven! Voor onze opdrachtgever in Assen zijn wij op zoek naar een medewerker verkeersvoorzieningen.

Als medewerker verkeersvoorzieningen ga je een bijdrage leveren aan de veiligheid bij wegwerkzaamheden en wegafzettingen. Samen met jouw collega's zorg je voor een vlotte en veilige doorstroming van het verkeer bij wegwerkzaamheden en wegafzettingen. Samen sluiten jullie de (snel)wegen op een veilige wijze af en leiden jullie de weggebruikers om. Jouw werkzaamheden hierbij bestaan uit het (ver)plaatsen van verkeersborden, hekken en bakens.  De werkzaamheden vinden voornamelijk 's nachts plaats aangezien het dan het rustigste op de weg is.

Functie-eisen

  • bereid om in de nachten en weekenden te werken;
  • in het bezit van het certificaat veilig werken langs de weg of  BRL9101 (of bereid deze te halen);
  • in het bezit van VCA (of bereid deze te halen);
  • in het bezit van een rijbewijs B(E).

Over het bedrijf

De opdrachtgever beschikt over gecertificeerd personeel en is gevestigd in Assen. Het team verzorgt de gehele verkeersmaatregelen, van rijdende afzettingen tot omleidingen. Ook voorzien ze bij werkzaamheden van (snel)wegen de verlichting 

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een leuke fysieke baan in de buitenlucht, waarbij je voornamelijk ’s nachts werkt. Je krijgt je de kans om voor jaren ingezet te worden bij onze opdrachtgever. Onze medewerkers werken namelijk al jaren met veel plezier bij deze opdrachtgever. Daarnaast krijg je bij deze opdrachtgever de kans om verschillende cursussen en rijbewijzen te behalen. Het salaris ligt tussen de € 1995,- en € 2500,- bruto per maand op basis van een werkweek van 38 uur en is exclusief toeslagen. De hoogte van het salaris is uiteraard afhankelijk van jouw werkervaring, leeftijd en behaalde rijbewijzen.

Wil jij graag veel uren maken voor een goed uurloon? Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu en werk mee aan een betere verkeerssituatie. Heb je nog vragen over de vacature 'Medewerker verkeersvoorzieningen'? Neem dan contact op met de medewerkers van ons uitzendbureau in Beilen. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via