Vacature: Allround hovenier

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij houdt van werken in de buitenlucht. Ook draag je graag een steentje bij aan plekken waar mensen kunnen genieten en tot rust komen. Dit combineer je met jouw passie en kennis over planten en bomen. Ben jij de allround hovenier die we hier omschrijven? Dan komen wij graag met jou in contact!

Vanaf dit voorjaar zoeken wij weer een ervaren hovenier. Als allround hovenier ben je alleen of samen met één of meerdere collega's verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van tuinen. Dit doe je bij particulieren, instellingen en bedrijven. Jouw vakkennis komt perfect van pas bij de beplanting en bestrating van terreinen en het aanleggen van schuttingen en vijvers. Ook vind je het leuk om klanten te adviseren over het onderhoud van hun tuin. Dit doe je dan ook op een duidelijke en klantvriendelijke manier. Je werkt hierbij zorgvuldig om zo het beste resultaat te behalen.

Functie-eisen

  • aantoonbare werkervaring als hovenier
  • een geldig VCA-certificaat
  • rijbewijs BE en eigen vervoer

Over het bedrijf

Het is een kleinschalig en veelzijdig hoveniersbedrijf in de omgeving van Spijk. Van boomverzorging tot groenvoorziening, hovenierswerk en onkruidbestrijding voorzien zij voor klanten. Ze vinden het belangrijk om goed resultaat af te leveren en staan bekend om hun gedreven team en passie voor groen.

Wat wij bieden

Wat wij bieden? Een baan voor langere tijd met volop ontwikkelingsmogelijkheden. Je komt terecht in een klein en dynamisch team waarbij samenwerken centraal staat! Beloning vindt plaats op basis van ervaring en de cao hoveniers en ligt tussen de €12,- en €16,- bruto per uur. Ook worden de gereden kilometers vergoed.

Ben jij de allround hovenier die we zoeken? Solliciteer dan gelijk. Solliciteren kan tot en met 15 Oktober. Mocht je vragen hebben of meer willen weten bel ons uitzendbureau in Spijk dan gerust op telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via