Vacature: "Nieuwe Kansen op Wielen: Word onze Allround Monteur bij Elzinga Groep en Laat je Passie voor Mobiele Werktuigen Stralen!"

  • Salaris Tussen € 2511,- en € 2896,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Uithuizermeeden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een enthousiaste monteur met een passie voor (landbouw)machines en voertuigen? Of het nu gaat om bedrijfswagens, grondverzetmachines, tractoren, graafmachines, overslagkranen, laadschoppen, schrankladers, trekkers of vrachtwagens, jij zorgt ervoor dat deze machines in perfecte staat verkeren!  Wij hebben een uitdagende functie voor jou als Monteur Mobiele Werktuigen bij Elzinga Groep!

Is het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan machines en voertuigen jou niet onbekend? Als monteur mobiele werktuigen houd jij je bezig houd met olieverversing, smeren van onderdelen, afstellen van machines en het controleren van de werking van de machines na de reparatie. Jouw inzet is mede bepalend voor veiligheid en het goed functioneren van ons machinepark, kwaliteit en veilgiheid staan bovenaan! Bij Elzinga Groep draai je mee in storingsdiensten. Dit betekent dat je, indien nodig, beschikbaar bent om snel en adequaat storingen op te lossen, ook buiten reguliere werktijden. Jouw kennis en flexibiliteit dragen bij aan een efficiënte en betrouwbare werking van ons machinepark.

Functie-eisen

  • afgeronde mbo-3 of 4 opleiding richting bedrijfswagentechniek of SOMA mobiele werktuigen/landbouwtechniek
  • VCA-certificaat 
  • heftruckcertificaat 
  • kennis van hydrauliek en elektrotechniek (lezen van elektronische en hydraulische schema’s)
  • BE rijbewijs 
  • basiskennis van Microsoft Office (Outlook, Word, Excel)

Over het bedrijf

Elzinga Groep bestaat al sinds 1946 en is in de afgelopen uitgegroeid van loonbedrijf naar multi-inzetbare duizendpoot. 

De Elzinga Groep bestaat uit een veelzijdige bundeling van bedrijven, actief in de overslag, de grond-, weg- en waterbouw en productief in het fabriceren, onderhouden en keuren van hijswerktuigen en andere constructies. In de afgelopen 70 jaar groeide Elzinga Groep van loonbedrijf naar multi-inzetbare duizendpoot. Met ruim 120 medewerkers wordt dagelijks hard gewerkt aan het vakkundig bedienen en ondersteunen van de klant door een optimale oplossing voor elk probleem te bieden. Hierbij wordt de kwaliteit en veiligheid niet uit het oog worden verloren.

Wat wij bieden

Een uitdagende baan met volop ruimte voor ontwikkeling! Het gaat om een functie voor langere tijd, bij wederzijds goed bevallen is een vast contract op termijn zeker een mogelijkheid. Beloning vindt plaats op basis van de cao GGI (voorheen LEO) en ligt tussen de €2511,00  en 2896,70 per maand. Het loon is afhankelijk van je ervaring en opleidingsachtergrond. Ook ontvang je een ADV vergoeding.

Liever vandaag dan morgen aan de slag? Dan zien wij graag je cv en motivatie tegemoet. Solliciteren kan tot en met 15 Oktober. Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan naar Abiant Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22. 

Deel deze vacature via