Vacature: Leerling betonreparateur

  • Salaris Tussen € 6,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij graag aan de slag als leerling betonreparateur? Je hebt geen ervaring, maar bent wel leergierig en heb affiniteit met alles wat te maken heeft met beton-, en metselwerk? Dat komt dan goed uit, want je toekomstige collega's zijn op zoek naar een nieuw teamlid

In eerste instantie ben je met name het werk voor de vakman aan het voorbereiden. Dit doe je door diverse werkzaamheden uit te voeren. Het betreft onder andere het beton kappen, het beton reinigen of het beton te stralen. Naast de reguliere werkzaamheden kan het ook wel eens voorkomen dat je beton moet schilderen. Hoe dit gedaan wordt hangt af van de oppervlakte. De werkzaamheden kunnen door heel Nederland plaats vinden. Het kan dus voorkomen dat je op bepaalde dagen over ver aan de slag gaat. Je krijgt begeleiding van een leermeester en opleiding tot betonreparateur.

Functie-eisen

  • VCA certificaat of bereid deze op korte termijn te halen.
  • rijbewijs B en in bezit eigen vervoer is een pré
  • nieuwsgierig
  • goed kunnen samenwerken
  • goede communicatieve vaardigheden
  • goede beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is dé specialist in het afdichten, repareren, versterken en beschermen van beton- en metselwerk. Zowel particulier als zakelijk wordt door onze opdrachtgever geholpen met de bescherming en reparaties van beton- en staalconstructies en metselwerk; binnen en buiten. Hoewel beton van nature erg sterk is, heeft het alsnog te maken met invloeden van buitenaf. Onze opdrachtgever zorgt ervoor dat de schade daarvan tot een minimum beperkt blijft. Hoe de situatie ook is, we zorgen voor bescherming. Grote betonconstructies of een garagevloer, alles heeft een langere levensduur wanneer het goed wordt behandeld. Doordat onze opdrachtgever op meerdere manieren kan werken, weten ze bij elke situatie wat nodig is. Is het beton aan grootschalige reparatie toe? Heeft metselwerk een opknapbeurt nodig? Wilt u een staalconstructie behandelen tegen corrosie? Ook dat is mogelijk bij onze opdrachtgever. Door jarenlange ervaring zijn ze niet snel verrast door het onverwachte. Onze opdrachtgever houdt van uitdagingen en zetten zich volledig in. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd. Je ontvangt een conform salaris volgens cao van de opdrachtgever. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Een indicatie van het bruto uurloon? Dit ligt tussen de € 6,91 en € 15,34. Wil jij in aanmerking komen voor de vacature "Leerling betonreparateur" ? Dan vragen we jou voor 24 november te reageren. Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij ons uitzendbureau in Stadskanaal. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via