Vacature: Commercieel medewerker Abiant Stadskanaal

 • Salaris bruto per maand
 • Aantal uren per week 32 uur
 • Standplaats Stadskanaal
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Als commercieel medewerker bij Abiant Stadskanaal krijg jij energie van de perfecte match en weet je precies wat jouw opdrachtgevers en flexmedewerkers nodig hebben. Jij bent helemaal op je plek in de dynamische en afwisselende wereld van de uitzendbranche en krijgt naast een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden veel vrijheid en uitdaging in je werk.  

In de rol van commercieel medewerker bij Abiant Stadskanaal ben jij het aanspreekpunt voor zowel opdrachtgevers als flexmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat (potentiële) opdrachtgevers een passende offerte krijgen en vervolgens ga je op zoek naar de beste kandidaat voor de functie. Hiervoor schrijf je vacatureteksten, zoek je kandidaten via verschillende kanalen en voer je sollicitatiegesprekken. Hierna stel je de kandidaat voor aan opdrachtgevers en prospects om tot een succesvolle match te komen. Jij streeft naar een sterke relatie met opdrachtgevers en flexmedewerkers en houdt hierbij je ogen open voor commerciële kansen. En begint de kandidaat aan z'n nieuwe baan? Dan zorg jij dat de administratieve afhandeling perfect geregeld wordt.  

Je werkt voornamelijk vanuit het Abiant kantoor in Stadskanaal, waar je samen met twee collega's zit. Daarnaast ga je regelmatig op locatiebezoek bij klanten. 

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou?
Jouw organisatietalent komt het best tot z'n recht in een hectische omgeving. Je schakelt moeiteloos tussen verschillende werkzaamheden en deinst niet terug voor een spoedaanvraag. Je weet prioriteiten te stellen waar nodig en gaat nauwkeurig te werk. Verder heb jij: 

 • Hbo werk- en denkniveau 
 • Enkele jaren werkervaring in een gelijkwaardige functie 

Over het bedrijf

Over het bedrijf
Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een dynamische en open organisatie, waarin je je snel thuis voelt. Er is ruimte voor eigen initiatief, pro-activiteit en persoonlijke ontwikkeling. We hebben een sterke teamgeest en iedere 'Abianter' wordt opgenomen in de Abiant-familie. Niet voor niets zijn onze kernwaarden betrokken, oprecht en daadkrachtig. Door onze coöperatieve achtergrond denken wij als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers én voor elkaar.

Wat wij bieden

Wat wij bieden
Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen en dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen en veel nieuwe kennis opdoen. Daarnaast biedt Abiant jou:

 • Salaris tussen € 2.513,- en € 3.866,- afhankelijk van kennis en ervaring
 • Een uitdagende functie voor 32 tot 40 uur per week in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • Dienstverband voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • 26 vakantiedagen
 • Persoonlijk Keuzebudget (PKB) van 14,8% (inclusief vakantiegeld)
 • Goede pensioenregeling zonder werknemersbijdrage
 • Een actieve personeelsvereniging (met activiteiten als bedrijfsfeesten, bowlen, pubquiz, etc)
 • Reiskosten- en thuiswerkvergoeding, een laptop en mobiele telefoon
 • Een winstuitkering en coöperatieve prestatiebonus

 
Enthousiast?
Grijp dan deze kans om als commercieel medewerker aan de slag te gaan met beide handen aan en solliciteer dan direct! Dan laten wij snel van ons horen. Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op met corporate recruiter Annet Fruitema op 06 100 503 74 of afruitema@abiant.nl. 

Deel deze vacature via