Vacature: Drainagemedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Terkaple
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Lange winters en vele regenval maken drainage onmisbaar. Met goede drainage is landbouwgrond langer bewerkbaar en worden gewassen gestimuleerd om dieper te worden, kan sporten ook na hevige regenval gewoon doorgaan en kunnen grond- weg en waterbouw werkzaamheden onder droge omstandigheden worden uitgevoerd. Als drainagemedewerker werk jij hier graag aan mee.

Als drainagemedewerker zorg jij ervoor dat de machines altijd door kunnen lopen. Je helpt onder andere met aankoppelen van de drainageslangen, je checkt of de drainagebuizen (nog) goed op de machine zitten en wanneer het tijd is om een slang af te snijden. Kortom, jij zorgt er voor dat alles op (drainage)rolletjes loopt.

Elke dag weet je weer van aanpakken en pak je samen met je collega's het werk op. Onze opdrachtgever is actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland. Omdat in de voorjaars- en zomerperiode de percelen beter begaanbaar zijn, zijn in deze periode de werkdagen langer (6.30 - 17.30 uur) en in de winterperiode korter. 

Ervaring in dit vak is niet perse nodig, de wil om te leren is echter wel belangrijk. De klanten bevinden zich met name in de agrarische sector. 

Functie-eisen

  • verantwoordelijkheidsgevoel
  • geen 9 tot 5 mentaliteit; flexibel inzetbaar
  • fulltime beschikbaar
  • affiniteit met de agrarische sector
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is van oorsprong een agrarisch bedrijf wat steeds breder georiënteerd is. Zo draineren ze bijvoorbeeld ook veel sportvelden zodat ook daar de kwaliteit weer 100 % is. Daarnaast zijn ze ook veel actief in de gww sector. Er werken ongeveer 20 mensen bij onze opdrachtgever. Er heerst daarom een fijne informele sfeer, er is veel mogelijk en de medewerkers gaan met veel plezier naar hun werk. Kortom een allround bedrijf waar veel mogelijkheden zijn en waar je volop door kunt groeien.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie in een fijne werkomgeving. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, uitgebreide begeleidingstrajecten en scholingsmogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van de geldende cao, ervaring en evt leeftijd (ivm jeugdschalen) ligt tussen €12,- en €15,- bruto per uur conform cao, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij de nieuwe collega die we zoeken? Solliciteer dan voor 23 november aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'drainagemedewerker'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via