Vacature: (leerling) Monteur steigerbouwer

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren steigerbouwer of wil je dit graag leren? Samen met jouw team reis je af naar locatie en zorgen jullie er samen voor dat het gebouw in de steigers komt te staan. Ben jij dit?! Reageer dan snel en wie weet sta jij binnenkort al in de steigers.

Als (leerling) monteur steigerbouw leer je in de praktijk het vak van steigerbouwer. De wil om het vak te leren is hierin belangrijker dan de ervaring. Jouw werkzaamheden bestaan uit het assisteren bij het opbouwen, afbreken en onderhouden van steigerwerk op verschillende locaties in Noord Nederland. Het werk is erg afwisselend doordat je op veel verschillende locaties komt, iedere dag is hierbij anders. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het aanvoeren en aangeven van steigermateriaal en zorg je er vervolgens voor dat alles weer netjes wordt afgevoerd en gesorteerd. Een nette, veilige werkplek staat voorop. Ook in stressvolle situaties houdt jij het hoofd koel en bedenk je alleen of samen met je team een passende oplossing. Jij en je collega's werken immers op hoogte en we willen ongelukken ten alle tijden voorkomen. Om deze veiligheid te borgen is het verplicht om in het bezit te zijn van een geldig VCA-certificaat. Deze kun je op kosten van Abiant behalen. Het leuke van deze vacature is dat je binnen een jaar al een contract kunt krijgen bij onze opdrachtgever, ze investeren graag in hun medewerkers.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (bereid te halen, op kosten van Abiant);
  • Geen hoogtevrees;
  • Gemotiveerd en betrouwbaar ;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer.

Over het bedrijf

Onder de medewerkers die werkzaam zijn bij onze opdrachtgever heerst een goede sfeer, Het team is super betrokken en samen zorgen jullie er voor dat de klus geklaard wordt. In het Noorden van Nederland staan ze bekend als specialist op het gebied van steigerbouw. Een plezierige werkomgeving staat voorop. Dit in combinatie met het leveren van optimale prestaties. Je kunt volop leren van je collega’s zodat jij je kunt ontwikkelen tot een vakkracht in de steigerbouw. Op het moment dat je rechtstreeks in dienst treed bij de opdrachtgever kun je bij hen je steigerbouw certificaat behalen en op termijn door groeien tot monteur.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie waarbij een contract bij onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zijn van 07:00-15:45. Je salaris is conform salarisschalen van de opdrachtgever en ligt indien je 21 jaar of ouder bent tussen de € 13,- en € 15,- bruto per uur. 

Begin jij liever vandaag dan morgen als (leerling) monteur steigerbouwer? Reageer dan voor 24 november. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via